teltvilag

Hírességek öltözködési praktikái – hogy csinálja Kirstie Alley?

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Szerencsére egyre több olyan sztár „szaladgál” Hollywoodban is, aki nem nádszál vékony. Ezek a valódi nők kerekded formákkal vannak megáldva, és mégis odáig van értük az filmipar és a divatvilág.

Szépséges, molett hölgyek, akik példát mutathatnak a fiatal lányoknak. Bebizonyítják azt, hogy nem feltétlenül kell egészségtelenül soványra koplalniuk magukat a nőknek ahhoz, hogy sikeres, elismert és híres emberek váljanak belőlük.

Kirstie Alleyt mindenki jól ismeri.

Ő az a gyönyörű nő, aki a Nicsak, ki beszél című film főszereplőjének bőrében alakított hatalmasat és megmutatta, hogy valóban tehetséges és vonzó teremtés. Alley az évek során igen sokáig küszködött a testsúlyával, ám ennek ellenére teljesen tisztában volt azzal, hogy molett nőként is bármelyik férfi fejét el tudná csavarni.

Kirstie Alley

Kirstie Alley

Kirstie Alley az egyik legjobb praktikát vetette be az öltözködésében, hogy az itt-ott előbukkanó párnácskáiról elterelje az emberek figyelmét. Ez a trükk pedig nem más, mint a mély dekoltázs.

Ezt a jól bevált praktikát alkalmazza egyébként többek között Beyonce is, mint azt jól tudjuk hatalmas sikerrel. Ezt az öltözködési trükköt érdemes ellesnie minden olyan nőnek, aki szép dekoltázzsal rendelkezik.

Ugyancsak Kirstie Alley praktikái közé tartozik a mell alatt húzott ruhák viselése is, amelyek szintén a dekoltázsra hívják fel a figyelmet.

Ám nemcsak a mell alatt húzott ruhák emelik ki a mellek szépségét, hanem a magasra tett övek is, mivel így a hasról, és a kényes pontnak számító fenékről is felfelé terelődik a figyelem. A férfiak egyszerűen nem tudnak ellenállni egy szép dekoltázsnak még akkor sem, ha a hölgyet néhány plusz kilóval áldotta meg a természet.

Szólj hozzá!