Tvilag

Hidegebb időben is szoknyát viselnél duci nőként? Adunk pár tuti tippet!

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Bár a naptár szerint már tavaszodik odakint, és napközben már ideális lehet az idő a szoknya viselésére, azért a reggelek és az esték még mindig csípősek egy kicsit, emiatt pedig nagyon oda kell figyelni arra, hogy miként viseljük szoknyáinkat. Mindez különösen fontos kérdés abban az esetben, ha duci nők vagyunk!

A közhiedelemmel ellentétben ugyanis molett testalkattal egyáltalán nem kell elkerülnünk a csinos szoknyákat, éppen ellenkezőleg, csak meg kell tanulnunk megfelelően hordani őket. A szoknya ugyanis az átmeneti időszakokban is kiváló választás lehet, de kizárólag abban az esetben, ha megfelelően tudjuk viselni. Ehhez nemcsak a szabás, a formavilág vagy a színösszeállítás megfelelő alkalmazása nagyon fontos, hanem az is, hogy jól kombináljuk őket, hovatovább odafigyeljünk pár alapvető szabályra. Lássunk ezek közül hármat!

A harisnya nem hátrány!

Éppen ellenkezőleg! A megfelelően kiválasztott szoknyát egy szexi fekete harisnyával kombinálva olyan dögös és szexi lábakat varázsolhatunk magunknak, ami túlzás nélkül magához vonzza majd a férfiak tekintetét. Ez nemcsak általános megjelenésünk miatt rendkívül fontos, hanem azért is, mert ezáltal a problémásabb testrészekről, így például a hasunkról elvonhatjuk a figyelmet, pláne ha még a dekoltázst is hozzáerősítjük odafent.

Kerüld a merev anyagokat!

Mert a túl merev alapanyagok soha nem előnyösek egy molett nő számára. Elég csak például a különféle farmerszoknyákra gondolni, melyek optikailag elképesztő mértékben tudják negatív mértékben szélesíteni a testet. Persze nemcsak a farmer sorolható ide, hanem például a bőr vagy bármilyen kemény szövet. Ezek helyett sokkal előnyösebb például egy pamutszoknya, amivel nem szélesítjük az alakunkat.

Ideális cipővel a szoknya is jobban mutat!

A szoknya bár önmagában is rendkívül fontos, azért az is lényeges, hogy mivel hordjuk, avagy milyen cipőt veszünk fel hozzá. Bár egyre többen hordanak például bokacsizmát a szoknyákhoz, azonban molett nők számára az kifejezetten hátrányos viselet, mert tömzsivé teszi az alkatot. Legfeljebb magas sarkú változatban lehet ideális megoldás, de a legjobb mégis inkább az, ha hosszabb szárú csizmával kombinálsz!

Szólj hozzá!