Tvilag

Hasznos tippek, ha molett nőként kényelmes magassarkút vennél

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Már számtalan alkalommal foglalkoztunk vele itt a Teltvilág hasábjain, hogy a magassarkú cipők milyen előnyösek a molett nők számára, azonban arról nemcsak mi, hanem mások is meglepően ritkán beszélnek, hogy milyen szempontokat kell figyelembe venni ahhoz, hogy duci nőként kényelmes magassarkút tudjunk választani magunknak.

Amennyiben téged is foglalkoztat ez a téma, itt az idő, hogy mélyebben is foglalkozzunk vele, ezáltal összegyűjtöttünk néhány olyan hasznos tippet, melyek elárulják, hogy pontosan mi is a kényelmes magassarkú titka. Lássuk:

Nem mindegy, hol van és milyen a sarok!

Hogy a magassarkú jól áll a molett hölgyeknek, az rendkívül általános és sarkalatos kijelentés, hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy az a sarok hol, miként és milyen formában jelenik meg a cipőn. Mivel a tűsarokban nehéz járni, és instabillá is teheti a duci nőket, ezért esetükben ajánlott inkább a kisebb és tömzsibb sarok választása, melyek nemcsak a sarkot, hanem a talp teljes hátsó felét képesek megtámasztani. Rengeteg gyártó ugyanis elköveti azt a jelentős problémát, hogy túl hátra helyezi a cipősarkat, amitől a láb tartása rendkívül instabillá válik, maga a cipő pedig kifejezetten kényelmetlenné. Amennyiben ezt el akarjuk kerülni, mindig figyeljünk oda rá, hogy a sarok ne essen túl hátra.

Legyen tartása a cipőnek!

Számtalan esetben látni olyan duci nőket, akiknek a lába egyszerűen szétfolyik a cipőben, aminek a hátterében az áll, hogy nincs tartása az adott lábbelinek. Ez különösen a molett testalkat esetében kifejezetten fontos, hiszen ha egy cipő nem tartja egyben a lábat, az nemcsak optikailag jelent rengeteg kellemetlenséget, hanem mindemellett előszobaként funkcionál a fájós lábak és a feltört sarkak kapcsán. Különösen fontos, hogy a lábfejnél, a lábak oldalain és a sarokrészen eléggé tartson a cipő, hiszen ez a kényelem egyik alapja is.

A cipő talpa is lényeges!

Merthogy rengeteg esetben, főként a vaskosabb sarkú daraboknál úgy gyártják a magassarkú cipőket, hogy talpuk előre dőlve, csak a végpontokon illeszkedik a földhöz, mondván hogy majd a viselője testsúlya úgyis lenyomja a földhöz. Ez ebben a formában talán igaz, mint ahogyan az is, hogy az ilyen kialakítású magassarkúk nagyon hamar kényelmetlenné és kellemetlenné válnak a viselésük során.

 

Szólj hozzá!