teltvilag

Hasznos sminktippek duci nők számára

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Nem csak a vékony vagy átlagos testalkatú nők számára nagyon fontos, hogy megfelelő ruháik kiválasztása mellett alkatuknak és adottságaiknak megfelelően sminkeljenek, hanem mindez természetesen a duci hölgyek esetében is kiemelkedően fontos.

Egy jó smink ugyanis megkoronázza az egész megjelenést, amivel megfelelő ismeretek mellett nagyon sokat javíthatunk megjelenésünkön és külsőnkön. Ehhez azonban elengedhetetlen, hogy jól tudjuk sminkelni arcunkat!

Egy duci nő ugyanis a közhiedelemmel ellentétben alkalmazhat szép és elegáns, számára előnyös sminket, aminek nem csak az éppen akkor felvett ruhával, hanem a frizurával, de még inkább az arcformával kell, hogy harmonizáljon.

A különféle kiegészítők, ezáltal a haj és a smink ugyanis éppen olyan fontos összetevői a mindennapi megjelenésnek és a jó kisugárzásnak, mint egy számunkra előnyös ruha.

smink

A duci nőknek leginkább arra kell odafigyelniük, hogy miként kontúrozzák az arcukat, hiszen más tekintettel ügyesen a szép szemekre vagy a telt ajkakra hívhatják fel a figyelmet, de egy elrontott kontúrral még ezt az összképet is tönkretehetjük, ha kiemeljük arcunk hátrányait.

Nagyon fontos ezért az alapoktól megismerkedni a sminkelés világával, de még inkább azzal, hogy milyen a saját arcformánk, hiszen egészen másként kell bánni egy ovális, egy szögletes, egy kerek és egy hosszúkás arccal is.

Ha tudjuk, hogy mi melyik kategóriába tartozunk, a kontúrral képesek leszünk ellentétes irányban nyújtani, szűkíteni, esetleg szélesíteni az arcunkon, ezáltal az alapozó, a pirosító vagy a bronzosító alaposan megszépíthet minket, és nem rontja le kinézetünket.

Kísérletezzünk bátran az alapokkal, tegyünk határozott kontúrokat arcunk bizonyos pontjaira, és próbálgassuk, hogy melyek számunkra a legelőnyösebb megoldások!

Szólj hozzá!