Tvilag

Három ruha, amit feltétlenül kerülj el, ha molett nőként készülsz randira

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Mint tegnapi cikkünkből kiderült, a randira való felkészülés ugyanolyan komoly stresszel jár egy molett nő számára is, hiszen ez kortól, nemtől és testsúlytól független, mert egy randin mindenki szeretne nagyon jól kinézni. Ez nem meglepő, viszont rengeteg alapismeret szükséges, pontosabban olyan divatszabályok elsajátítása, melyek lehetővé teszik, hogy kihozzuk magunkból a legtöbbet, ezáltal kihangsúlyozzuk előnyeinket, és háttérbe szorítsuk azokat a dolgokat, melyeket nem igazán szeretünk magunkon.

Lényeges azonban, hogy ezen a téren nemcsak azt kell ismerni, hogy mit kell kiemelni magunkon, illetve miként tudunk pozitív hatást elérni, hanem azt is, hogy milyen ruhaneműket kell elkerülnünk ahhoz, hogy ne süljünk fel mások előtt. Amennyiben ezt a részét is szívesen megismernénk randis gyorstalpalónknak, lássunk is gyorsan három olyan dolgot, amit mindenképpen kerüljünk el duci nőként egy randevún.

1. Farmer? Kérlek…

A farmer a nyolcvanas években óriási divat volt, boldog-boldogtalan abban járkált, és bár megmaradt egy állandó, öröklétű ruhaneműnek, azonban fontos tudni vele kapcsolatban, hogy míg a hétköznapokban ideális lehet, egy randira azonban meg se próbáljunk egyszerű farmerben menni. Ennek az oka, hogy túl egyszerű, túl közönséges, de ami ennél sokkal nagyobb baj, hogy rendkívül merev és szikár, mondhatni kemény alapanyag, ami optikailag képes nagyon szélesíteni a lábat. Nyilván egy fekete farmer azért szóba jöhet – megfelelő szabás esetén –, de a hagyományos kék színű megoldást inkább kerüljük el.

2. A túl kirívó ruhákat felejtsd el!

Mert az rendben van, hogy szeretnénk igazi nők lenni a randin, kitenni a melleket, és dögös összhatást kelteni, azonban ezt nem szabad túl kirívó ruhákkal elérni, mert az könnyen ellentétes hatást válthat ki belőlünk. Ha ragaszkodunk is a mély dekoltázshoz, akkor legalább nadrággal vagy hosszú szoknyával viseljük, ha viszont inkább alul tennénk nyitottabbá és látványosabbá magunkat, akkor felül viseljünk valamilyen zártabb blúzt.

3. Az óriási kiegészítőket dob a kukába!

Bár a kiegészítőket sokan nem tekintik ruhaneműnek, azonban ugyanúgy öltöztetnek, mint bármi más. Emiatt telt nőként fontos, hogy a túl nagy nyakláncokat, fülbevalókat, táskákat vagy a túl vastag öveket messzire hajítsuk el, mert ezek nemcsak randin, hanem máskor sem jelentenek jó választást.

Szólj hozzá!