Tvilag

Három kiegészítő, ami egyetlen molett nő ruhatárából sem hiányozhat

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Aki divatosan szeretne öltözködni, annak a megfelelő ruhák mellett erősen ajánlott bizonyos kiegészítőket is összeválogatnia szereléseihez. Ez a kijelentés testalkattól függetlenül megállja a helyét, azonban rendkívül lényeges, hogy a választáskor vegyük figyelembe testi adottságainkat.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy akárcsak a ruhaneműk esetében, a különféle öltözködési kiegészítők kapcsán is megvannak azok a szabályok, amiket egy molett nőnek ajánlott betartania. Ezek nem megszorítások vagy korlátok, hiszen a vékony vagy normál testalkatúaknak is van, ami nem áll jól, sokkal inkább olyan hasznos tudásról beszélünk, amivel optimalizálhatjuk megjelenésünket, optikai csalódást érhetünk el, miközben jobban érezzük magunkat a bőrünkben, hovatovább az önbizalmunk ezzel párhuzamosan növekszik. Tévedés ugyanis azt hinni, hogy a husisabb testalkat miatt le kell mondanunk a különféle kiegészítőkről, éppen ellenkezőleg, néhány megoldás még előnyünkre is válhat. Lássuk, hogy melyek ezek!

Sál

Egy jó sál nemcsak télen, hanem az átmeneti évszakokban is kitűnő szolgálatot tehet, hiszen egyrészt megóv minket a betegségtől, másrészt pedig képes több tekintetben is előnyünket szolgálni. Egy hosszúra hagyott sötét sál például ideális esetben elképesztő mértékben meg tudja nyújtani az alakunkat, a hosszanti csíkok pedig fokozhatják ezt a hatást, miközben a vastagabb nyakat vagy a tokát is takargathatjuk vele szükség esetén, sőt mi több, alatta merészebben kivágott felsőket vehetünk fel, melyek szintén alakunk nyújtását szolgálják.

Nyaklánc

Vagy írhattunk volna bizsut is, hiszen a nagyobb darabokból összeálló és hosszabbra hagyott nyakékeket inkább bizsuként ismerik sok helyen. Lényegük az, hogy az alap szett feldobása mellett a sálhoz hasonlóan képesek megnyújtani az alakunkat. Takarni ugyan sokat nem lehet velük, ellenben optikai nyújtásra a hosszabb, ruhába olvadó darabok nagyon jó szolgálatot tehetnek.

Öv

Egy jó dizájnöv szinte minden molett alakú nő számára jól állhat, ha megfelelően hordják. Magasan hordva megnyújtható vele a láb, csípőre húzva a felsőtest karcsúsítható, alma alakúak pedig könnyedén homokóra alakúvá varázsolhatják magukat vele. Fontos, hogy a túl vastag övet mindig kerüljük el, inkább valamilyen vékonyabb, de a ruhától eltérő színű darabot válasszunk.

Szólj hozzá!