teltvilag

Ha macisabb vagy, tovább élsz és a nők is jobban vonzódnak majd hozzád!

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Jó hírünk van a plusz kilókkal élő férfiak számára. Egy új kutatás során ugyanis bebizonyosodott, hogy azok a férfiak, akik enyhén túlsúlyosak, tovább élnek, mint a vékonyabb, vagy normál testalkattal rendelkező társaik.

A statisztikából kiderült, hogy 6 százalékkal alacsonyabb az enyhén elhízottak halálozási aránya, mint a 18,5-24,5 közötti BMI értékkel rendelkező férfiaké.

Az enyhén elhízottak csoportjába azok tartoznak bele, akik BMI értéke 25 és 29,5 között található. Sőt, azok a férfiak, akik ettől némileg magasabb BMI-vel, vagyis 30-34,5 közötti értékkel rendelkeznek, szintén tovább élnek, mint a soványabb alkatú emberek.

A 30-34,5 BMI érték közötti emberek pedig, már a mérsékelten elhízott kategóriába tartoznak, mégis tovább élhetnek, mint a normál testalkatúak.

Danny Devito

A jelenség okai egyelőre nem ismertek. Egy azonban teljesen biztos, hogy amennyiben rendelkezel, némi túlsúllyal nem kell azonnal elkeseredned. Ne tekints az elhízásra ellenségedként, mert ahogyan azt a statisztikák is bebizonyították, nem jelent feltétlenül rosszat a rád rakódott súlyfelesleg.

Párkapcsolati viszonylatból vizsgálva is igen pozitív a telt férfiak megítélése.

Női szemmel nézve ugyanis, egy erősebb, mackósabb testalkatú férfi sokkal vonzóbb, mint egy nádszál vékony. Ennek többnyire az oka az, hogy egy mackósabb férfi mellett nagyobb biztonságérzete van a hölgyeknek.

Számos statisztika bebizonyította azt is, hogy vannak olyan hölgyek, akik csakis olyan férfiakkal kerültek közelebbi viszonyba, akik rendelkeztek némi túlsúllyal. Jól látható tehát, hogy az élet több területén is előnyt jelenthet az, ha egy férfi nem rendelkezik tökéletesen vékony alkattal.

Ne keseredj hát el, ha Te is a  mackósabb testalkatú férfiak táborát gyarapítod. Fogadd el önmagad, és teljes értékű, boldog ember válhat belőled!

Szólj hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.