Tvilag

Gyerekkori fotóval nosztalgiázott Liptai Claudia

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Ismét nagy nosztalgiába kezdett Liptai Claudia, hazánk egyik legismertebb plus size műsorvezetője és színésznője, aki úgy határozott, hogy ezúttal egy gyermekkori képpel örvendezteti meg követőit és rajongóit a közösségi oldalakon.

A fotó azért tekinthető igazi unikumnak, mert bár Claudia soha nem titkolta a magánéletét vagy a múltját, ellenben talán korábban még soha nem láthattunk egyetlen fényképet sem arról, hogy miként nézett ki a dögös teltkarcsú celeb sok-sok évvel ezelőtt még az általános iskolában.

Most azonban végre erre a kérdésre is választ kaptunk, méghozzá egy nagyon cuki farsangi jelmez társaságában, hiszen Claudia nem egy hétköznapi fotóval örvendeztetett meg minket, hanem rögtön egy korabeli farsangi emlékét osztotta meg velünk, melyen állítása szerint 8 éves korában láthatjuk őt.

A fotó tanúsága szerint akkoriban a híresség odáig volt a balerinákért, ennek megfelelően addig nyaggatta az anyukáját, amíg legalább két órára nem változtatta át őt farsang alkalmából balerinává. A jelmezt állítólag teljesen anyukája készítette, de Clau a hajára a legbüszkébb, amit szintén az anyuka csinált meg neki.

Szólj hozzá!