Laura

Frissítsd fel párkapcsolatodat a siófoki Mala Garden-ben

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Minden párkapcsolatnak szüksége van arra, hogy bizonyos időközönként felfrissítsék. Mindezt nem csak azért, mert a felek már ráuntak egymásra, sokkal inkább azért, hogy elkerülhessék mindezt. Ha te is azt érzed, hogy kapcsolatod rossz irányba tart, vagy csak szeretnél elmenekülni egy hétvégére a béke és a nyugalom szigetére, akkor számodra is tökéletes választás lesz a siófoki Mala Garden.

A kérdéses hotel egy igazi különlegesség az országban, hiszen az egyetlen hely – ráadásul a Balaton partján –, ahol a hindu kultúrából áradó nyugalom és harmónia koncentrálódik.

Ennek köszönhetően már egyetlen romantikus hétvége is elegendő ahhoz, hogy ebben a varázslatos környezetedben feltöltődjetek, ezen felül pedig új életet leheljetek párkapcsolatotokba.

Nem csak a Mala Garden különleges, nemzetközi konyhája – ami thai, maláj és egyéb távol-keleti íz-világokkal is szolgál –, hanem a hotel teljes kialakítása is azt tükrözi már az első percektől fogva, hogy megérkeztünk egy olyan helyre, ahol jó eltölteni néhány napot, ahol jó megnyugodni és feltölteni lelkünket, illetve felmelegíteni párkapcsolatunkat.

Ebben nem csak a Mala Garden különleges hangulata, hanem természetesen sajátos szolgáltatásai is a segítségünkre lesznek!

A szobákban a teljes kényelem és kikapcsolódás várja a vendégeket, így garantáltan eltölthetünk néhány szenvedélyes éjszakát kettesben, hátrahagyva a mindennapok gondját és baját.

A Mala Garden ezen felül különféle szobákat, lakosztályokat, valamint csomagajánlatokat is kínál számunkra, így mi dönthetünk arról, hogy inkább a kulináris élvezetekre, az abszolút pihenésre, a romantikázásra, vagy ezek kombinációja szeretnénk felépíteni hétvégénket.

A Balaton közelségéből kifolyólag ráadásul bármikor elindulhatunk egy romantikus tóparti sétára is, miközben felfedezhetjük Siófok városát, ahol megannyi izgalmas látnivaló vár ránk.

Szólj hozzá!