Tvilag

Ezt a három dolgot már el kellene felejtenie a modern duci nőknek!

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Az elmúlt években, sőt mondhatni hónapokban rengeteg változáson esett át a duci nők megítélése, ezáltal a molett testalkatot már nem kell szégyellni, hanem éppen ellenkezőleg, egy modern hölgy büszkén viseli és vállalja, ha van rajta némi felesleg. Történetesen ugyanis senki sem tökéletes, pláne nem azok a modellek, akik csontra fogyva néznek vissza ránk a reklámokból és a magazinokból.

Egy modern duci nőnek tehát nem kell szégyenkeznie maga miatt, sokkal lényegesebb, hogy megtanuljon divatosan és úgy öltözködni, hogy az a lehető legjobban kiszolgálja a megjelenését, ezáltal kidomborítsa előnyeit, és szükség esetén eltakarja, vagy optikailag karcsúsítsa azokon a testrészeket, ahol esetleg probléma van. Bár számtalan szabályt le lehetne fektetni ezen a téren, azonban összegyűjtöttünk három olyan dolgot, amit 2019-ben feltétlenül el kellene már felejtenie egy modern molett nőnek!

Ne takard a tested!

Mert nem szabad. Sokan esnek abba a hibába molett hölgyként, hogy több számmal nagyobb méretkategóriából öltözködnek, mert el akarják takarni a feneküket vagy a hasukat. Ezt ma már tényleg el kellene felejteni, mert egy vitorlaként is használható póló vagy egy nagy lógós nadrág mindennek nevezhető, csak éppen nőiesnek nem. Inkább tanuld meg, hogy miként lehet úgy kombinálni a testhez álló ruhákat, hogy azok minden esetben az előnyödet szolgálják.

Túl sokat se mutass!

Főként itthon nagyon jól jellemzi a végletesség a nőket, ezáltal bár egyre többen felfedezik az imént emlegetett arany középutat, azonban rengetegen még mindig vagy túl bő, vagy túl szűk göncökbe bújnak. Ez utóbbit is felejtsük el, mert a túl szűkre szabott fazonok bár a méret tekintetében talán megnyugtatják a lelket, hiszen bizonyára jó érzés csak egy L-es ruhát felvenni, de ha nekünk XL a méretünk, akkor azt vegyük fel, máskülönben teljesen tönkretesszük megjelenésünket.

A fehérnemű nem lényeg?

De még mennyire, hogy lényeg! Felejtsük el, hogy a háttérbe szorítjuk, mert ahogyan a házak is masszív alapokra épülnek, a duci nőknél ezeket az alapokat a fehérnemű adja majd meg. Egy megfelelően testhez álló, méretben helyes darab nemcsak a melleinket tudja összeszedni, hanem a feneket és a hasat is kordában tartja, ezáltal sokkal jobb megjelenést biztosít.

Szólj hozzá!