Tvilag

Ezért vannak oda a molett nőkért a férfiak

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Bár az elmúlt néhány évben érzékelhető némi pozitív változás, nagy általánosságban azonban még mindig elmondható, hogy a reklámokból, a divatmagazinokból vagy a hollywoodi filmekből továbbra is mérhetetlen mennyiségben zúdítják ránk a nádszálvékony, túlzás nélkül egészségtelen testalkatú nőket. Ez az egyik oka annak, hogy azok a hölgyek, akik egy kis felesleges hordanak itt-ott, hajlamosak rosszul érezni ezért magukat, holott sehol nincs megírva, sőt kijelentve sem, hogy ez lenne az éppen aktuális szépségideál.

Merthogy egyáltalán nem is beszélhetünk ilyesmiről, sőt mi több, számtalan alkalommal bebizonyosodott, hogy a legtöbb férfi sokkal jobban kedveli a teltkarcsú nőket, mondhatni azokat, akiken van mit fogni, ami egy ősi ösztön kivetülése. Néhány elszigetelt törzsnél például még mindig jellemző, hogy minél teltebb egy nő, annál inkább szexideált testesít meg a közösségben, mert az anyaság, a szaporodás biztosítékát látják benne a férfiak. Nyilván ma már egy kicsit összetettebb ez a téma, így az alábbiakban sorra vettük, hogy melyek azok a dolgok, amikért a férfiak gyakrabban oda vannak a molett nőkért.

Szebb dekoltázs

Bár nyilván vannak kivételek minden oldalról, azonban a molett nők többségének sokkal szebb a dekoltázsuk, és nagyobb a mellük, ami a férfiak szemében rendkívül fontos dolog, hiszen ez az egyik első dolog, amit megnéznek leendő partnerükön. Egy megfelelően formás és látványos dekoltázs tehát rögtön fél siker a férfiaknál, és ezen a téren a molett nők általában nagy előnyből indulnak.

Jobbak az ágyban

Statisztikai alapokon végzett kutatások igazolták korábban, hogy a molett nők az ágyban is jobbak, aminek az oka leginkább az, hogy a duci hölgyek sokkal odaadóbbak a szexben. Több dolgot megtesznek a partnerüknek, bevállalósak, és amennyiben sikerül elfogadni a testüket, akkor jobban át is tudják adni magukat a testigésnek, mert nincs mit szégyellniük magukon. Arról nem is beszélve, hogy az extra kilók ilyenkor jobban kidomborítják a nőies jegyeket.

Humorosabbak

A duci nők általában sokkal viccesebbek és humorosabbak, mint soványabb társaik. Ezt is statisztikák igazolják, és köztudott, hogy a férfiak számára a jó humor, a viccesség rendkívül fontos szempont a jövendőbeli kiválasztásában. Ennek az oka elég nyilvánvaló: ki akarná egy unalmas vagy faarcú nővel élni az életét, akit nem lehet megnevettetni, és ő sem tud mosolyt csalni az arcunkra?

Sokat nevetnek

A molett nők nemcsak humorosabbak, de mindemellett sokkal többet nevetnek és mosolyognak is, mint normál testalkatú társaik, és a kedves, vidám lányok általában lényegesen sikeresebbek a férfiak között. Szintén igazolt tény, hogy emiatt a molett nők lényegesen ritkábban szenvednek depressziótól. Ennek és a sok nevetésnek az oka az állandó, de legalábbis gyakori jókedv, hiszen nem kell feszengeniük vagy szoronganiuk sem maguk miatt, sem az étkezés miatt, hiszen mindig tele a pocakjuk, és nincs önsanyargatás, ami esetleg depresszióhoz vagy rosszkedvhez vezetne.

Természetesebben viselkedhetnek mellettük a férfiak

Bár a molett hölgyek is nőiesek, azonban rendszerint a stílusuk sokkal közelebb áll a férfiakéhoz, mert nem játsszák meg magukat, bátran esznek, isznak, nevetnek, és jól érzik magukat. Ez nagyon imponál a férfiaknak, akik így sokkal szabadabbnak érezhetik magukat egy duci lány mellett, hiszen nem kell megjátszaniuk magukat egy magát modellnek képzelő cicababa mellett, aki egész nap csak a kalóriákat számolgatja.

Szólj hozzá!