Tvilag

Ezeket az anyagokat kell kerülnie öltözködéskor egy molett nőnek

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Egy molett nőnek ugyanúgy rengeteg szabályt be kell tartania ahhoz, hogy megfelelően fessen a mindennapokban, mint egy normál- vagy túl vékony testalkatú hölgynek, ehhez pedig szükséges lesz szert tenni némi elméleti tudásra. Elengedhetetlen ugyanis, hogy egy molett nő tudja: milyen anyagok, színek vagy éppen mintázatok szükségesek ahhoz, hogy a legtöbbet hozza ki önmagából, ezáltal előnyös ruhákat választhasson magának és így tovább.

Bár rendszeres olvasóink bizonyára rengeteget tanultak a témában, azonban az anyagkérdést még nem érintettük korábban egyetlen cikkünkben sem, legfeljebb érintőlegesen. Éppen ezért most úgy határoztunk, hogy egy teljes írást szentelünk annak, hogy milyen anyagokat kell mellőznie öltözködés és ruhaválasztás során egy molett nőnek ahhoz, hogy a legtöbbet hozza ki magából. Hiába néz ki ugyanis jól egy feszes bőrnadrág, és hiába kelt vadító hatást, egy vastagabb comb, vagy egy nagyobb fenék esetében inkább fordítottan érvényesülhet. Mivel külön-külön túl hosszú lenne minden egyes ruhanemű anyagán végigmenni, ezért úgy döntöttünk, hogy két nagy csoportra osztjuk ebben a cikkben a tiltólistára helyezett dolgokat. Lássuk, melyek ezek:

A túl merev anyagok

Rengeteg molett nő hajlamos nagyot hibázni azzal, hogy túl merev anyagokat választ magának egy bizonyos ruhából – főként nadrágból –, mert azok képesek eltakarni valamit. Ez valóban igaz is, csakhogy például egy bőszárú farmernadrággal hiába takarjuk el a fenekünket vagy a combunkat, ha közben az egész lábunkat úgy megvastagítjuk optikailag, mintha két farönk lenne. Emiatt a merev anyagokat feltétlenül kerülni kell, legyen az farmer vagy éppen bőr, mert egy molett nőnek sokkal jobban állnak a lazábban hordható, mondhatni légiesebb anyagok.

A túl fényes anyagok

Bár az aktuális divat miatt sok molett nőn lehet fényes, arany- vagy ezüstszínű ruhákat látni, azonban a túl fényes anyagok nagyon előnytelenek egy molett nő esetében. Ennek az oka nem más, minthogy ezek visszatükrözik a fényt és redőzik a ruhát, amivel csak megnöveljük testünkön a hurkák mennyiségét és az előnytelenségek kiemelését. Ha mégis ragaszkodunk a fényes vagy fénylő anyagokhoz, akkor kizárólag olyan helyeken hordjuk őket, ahol tényleg nem kell takargatni semmit.

Szólj hozzá!