Tvilag

Ezeket a ruhákat válaszd, ha tavasszal is csinos maradnál molett nőként

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

A tavasz, mint átmeneti hónap minden nő számára komoly fejtörést okoz abban az esetben, ha a változékony időjárás miatt nem akar megfagyni, de közben a csinos vagy elegáns megjelenésről sem mondana le szívesen.

Ebben a helyzetben az öltözködés mondhatni nem egyszerű feladat, azonban nincs lehetetlen, és amennyiben te is szívesen olvasnál pár hasznos tanácsot ahhoz, hogy miként maradj csinos tavasszal is molett nőként, akkor fogadd meg az alábbi ruhaválasztási ötleteket.

A kardigán az egyik legjobb átmeneti öltözet

Már sokszor elmondtuk itt a Teltvilág hasábjain, hogy egy megfelelő kardigán egy olyan univerzális ruhanemű egy molett nő számára, ami főként az átmeneti időszakokban különösen előnyös viselet. Ennek az oka leginkább az, hogy hosszított fazonja miatt jól takar, ahol kell, ellenben nem muszáj eltakarni vele a nőies testalkatot, hovatovább könnyű alá- és fölé is öltözni, ezáltal ezzel az egyetlen ruhával képesek leszünk megfelelően szabályozni, hogy ne csak csinosak maradjunk, hanem közben ne is fagyjunk meg egy-egy hirtelen széllökésben, vagy akkor, ha a felhők eltakarják a Napot.

Vegyél egy jó átmeneti kabátot

Az átmeneti kabátok kifejezetten ajánlottak a molett nők számára, hiszen ezek jellemzően nem túl vastagok – ergo nem rontják tovább a megjelenésünket –, másrészt pedig kitűnően szabályozható ezekkel is a testhőmérséklet, hiszen hordhatjuk őket nyitott cipzárral, de ha levesszük magunkról, akkor sem foglalnak sok helyet, miközben reggel és este azért elkélnek rajtunk. Az átmeneti kabátok esetében továbbá kitűnően játszadozhatunk a színvilággal, sőt gyakorlatilag bármilyen fazonban elérhetők annak fényében, hogy milyen az alaktípusunk, ezáltal választhatunk hosszabb vagy rövidebb változatot, sötét vagy világosabb színeket és így tovább.

Egy hosszú kötött pulcsi is jó megoldás

Amennyiben sokkal lazábbra vennénk az öltözködést a tavaszi hónapokban, jó megoldás lehet egy hosszú fazonú kötött pulcsi is. Kellemesen meleg, gyorsan meg lehet tőle szabadulni, hovatovább szükség esetén még takarni is tudunk vele, ha kell. Mindezt ráadásul úgy, hogy testhez illő darab esetén – ez alapszabály a választáskor – könnyedén kidobhatjuk vele a csípőnket, vagyis az áhított homokóra alkat elérése egyáltalán nem lesz nehéz.

Szólj hozzá!