Tvilag

Ez a plus size nő meztelen fotóival ad önbizalmat egyre több embernek világszerte

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Jessica egy fiatal ír anyuka, aki két gyermek édesanyjaként éppen a harmadik utódot várja, és bloggerként évek óta hirdeti, hogy büszke arra, hogy teltkarcsú testalkattal rendelkezik, ezáltal nem szégyelli a narancsbőrt, sem a combjait, sőt mindezt gyakran meztelen fotókkal fel is vállalja az Instagramon.

A plus size blogger és influenszer ugyanis saját blogot vezet és az Instagramon is egyre több követője van, ami nem véletlen, hiszen ruha nélküli fotói rengeteg emberhez eljutnak, méghozzá a melléjük írott pozitív üzenetek társaságában.

Jessica szerint ugyanis ő imádja plus size alakját, és mint kiemelte, olyan kultúra alakult ki a világban, mely szerint félni kell a plusz kilóktól, gyűlölni a duciságot, holott ő pontosan úgy imádja magát, amilyen, és ezzel rengeteg embert meg is döbbent, hiszen sokan nem értik, honnan veszi az önbizalmat, hogy így megmutassa magát.

Az anyuka szerint nincs miért szégyenkeznie, és ami még fontosabb, másokat is erre buzdít, hiszen mint mondta: nem akarja az egész életét a testzsír elleni harcra fordítani, mert az egy teljes állás, és neki bizony már van olyanja!

View this post on Instagram

Learning how to find yourself in a world that is constantly trying to tell you who to be, how to be, has got to be one of the most difficult things to do. I am appealing to a social narrative that placed the burden on me to act in a particular way. It is a social narrative that causes me some misery and misery is the one thing I want us all to reduce. Chatting on my stories today about the amazing petition @glitter_mama_ has started. I want to see a more diverse representation of bodies. To see people of all shapes, sizes, abilities, ethnicities and genders to be represented.  To know that they matter and to know they are worthy. It's time for change. Every individual matters. Every individual has a role to play. Every individual makes a difference – Jane Goodall. . . . . . #bodypositivity #bopo #bodypositive #effyourbeautystandards #bodyconfidence #honormycurves #celebratemysize #ihaveembraced #bodyposi #bodylove #selfiesforselflove #everybodyisbeautiful #bodyacceptance #confidence #honeyloves #iweigh #irishblogger #creatorsie #mmrbodpos #bodpos #selfworth #selflove #loveyourself #selfesteem #empowerment #discoverunder10k #mmrbodpos #refinery29 #representationmatters #representationmattersireland

A post shared by Moo & Roo (@mymooandroo) on

Szólj hozzá!