Tvilag

Ez a nő azt szeretné, ha az övé lenne a világ legnagyobb feneke

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Ahány ház, annyi szokás, avagy ahány ember, annyiféle testalkat, testkép és ehhez kapcsolódó cél. Van, aki kórosan sovány akar lenni, és míg más egyszerűen el akarja fogadni magát olyannak, amilyen, akadnak olyanok is, akik egyszerűen a világ legnagyobb fenekének címére hajtanak.

Ebbe a kategóriába sorolható a mindössze 25 éves Natasha Crown, aki azért lett a világ egyik legismertebb plus size modellje, mert valóban azt a célt tűzte ki maga elé, hogy neki lesz a világ legnagyobb feneke a világon, aminek kerülete az elmúlt hetekben már meghaladta a 180 centimétert. A duci modell természetesen nem természetes módon növeli fenekét, lévén műtéti eljárás útján duzzasztják egyre nagyobbra és nagyobbra, amihez neki kizárólag híznia kellett, méghozzá drasztikus mértékben.

Legutóbbi műtétjéhez például 20 kilót kellett felszednie, ami célzott formában egyáltalán nem egyszerű munka, de Natasha kivitelezte, sőt mi több, elhatározta, hogy addig nem akar leállni a folyamatos hízókúrával és fenéknagyobbító műtétekkel, amíg az övé nem lesz a legnagyobb fenék a világon. A svéd plus size modell ehhez csak úgy falta a pizzát, hovatovább havi szinten több mint 6 kiló Nutellát kanalazott be, hogy a magára szedett zsírréteget az orvosok egy speciális eljárás során a fenekébe injekciózhassák.

Natasha Crown szerint a fenék minél nagyobb, annál jobb, hovatovább ő már elfogadta önmagát, és tudja, hogy vékonyabb úgysem lesz, a popsijából pedig direkt csinált nevezetességet, ezáltal büszke arra, hogy összetört már vele ágyakat, székeket, sőt embereket is. A nő szerint nem normális, hogy a svéd nőkbe azt nevelik, hogy minél vékonyabbak, annál szebbek, ő ugyanis úgy véli, hogy egy igazi nő pontosan úgy fest, ahogyan ő.

Crown egyébiránt eddig három műtétet vállalt be, és a legutóbbi alapjául szolgált az extrém hízókúra, ami nem esett nehezére, hiszen a nő imád enni, ami ezekhez a hízókúrákhoz nem hátrány. A modell egyébiránt nemcsak a fenekét, hanem a mellét is megnagyobbíttatta már, de az arcát, az állát, sőt az ajkait is feltöltette, azonban úgy véli, ezek nem is voltak igazi beavatkozások, mert mindegyik csak tökéletesített a külsején. A nő természetesen nem akar leállni, ezáltal azon túl, hogy tovább folytatja a fenékfeltöltést, szeretne a jövőben még nagyobb melleket is.

Szólj hozzá!