Tvilag

Ez a 22 éves lány a netes trolloknak köszönhetően lett híres plus size modell

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

La’Shaunae Steward egy mindössze 22 éves plus size modell, akinek karrierje nem éppen úgy alakult, ahogyan szerette volna, lévén úgy lett Instagram-sztár, hogy gyakorlatilag az internetes trollok tették ismertté a nevét, mert annyit piszkálták, hogy emiatt felfigyelt rá a világ.

A saját magát plus size modellnek, stílusikonnak, aktivistának és divattervezőnek is tartó nő karrierje ugyanis úgy indult, hogy mémet csináltak az egyik fényképéből, ami bár csúfolta őt, de a dolog mégis olyan jól sült el, hogy egyik napról a másikra tízezrek kezdték el követni az Instagramon, és egyre több olyan ember bukkant fel körülötte, akik nem szekálni, hanem támogatni akarták őt.

Ez pedig végül olyan jól sült el, hogy a saját testsúlya és testalkata mellett mindig kiálló lány híressé vált, amit leginkább annak köszönhet, hogy mindig és minden körülmények között felvállalja a testét, ha éppen a hasa vagy a feneke kilátszik, az sem zavarja, a lényeg, hogy ő jól érezze magát a bőrében.

Bár ügynökség még nem foglalkoztatta, La’Shaunae Steward már olyan nagy nevekkel dolgozott együtt korábban, mint Jeffrey Campbell, de a divatvilágban nagy névnek számító Whatever 21 és a Universal Standard is foglalkoztatta. Sőt mi több, hozzá köthető az Inclus Models nevű platform is, ahol hozzá hasonló plus size modellek találhatják meg a számításaikat!

Szólj hozzá!