teltvilag

Eva Mendes újra szingli!

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Van egy mondás, amely szerint még a világ legjobb nőjét is unja valaki, és ez talán valóban így is van. Legalábbis a gömbölyded formákkal rendelkező Eva Mendesre most teljesen igaz a mondás, hiszen bármennyire is dögös és vonzó nő, a párja Ryan Gosling nemrégiben kiadta az útját.

A szépséges Eva állítólag roppant féltékeny és idegölő volt, amely odáig vezetett, hogy a világ legsz*xibb férfijának kikiáltott Ryan Goslingnál betelt a pohár.

Az egész sztárvilág meghökkent a tökéletes párként megítélt Eva és Ryan szakítása hírének hallatán, hiszen mindenki azt hitte, hogy az ő szerelmük örökké tart majd.

Eva Mendes és Ryan Gosling

Eva Mendes és Ryan Gosling

Ám az, hogy külsőleg mindketten tökéletesek és teljesen összepasszolnak, sajnos nagyon kevés volt ahhoz, hogy a párkapcsolati problémáikat is el tudják egyengetni. Bennfentesek elmondása szerint, igen sok dologban nem egyezett Eva és Ryan véleménye.

Például a családalapítással kapcsolatban is más-más elképzeléseik voltak, hiszen Eva már gyermeket is szeretett volna Ryantől, a férfi azonban, egyelőre még hallani sem akart a dologról.

Mindez pedig odáig vezetett, hogy szakított az álompár és Eva Mendes jelenleg ismét szingliként élheti az életét.

Szólj hozzá!