Tvilag

Ettől a két fazontól tartsd magad távol molett nőként

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Már sokszor és sok helyen elmondtuk itt a Teltvilág hasábjain, hogy egy molett nő számára rendkívül lényeges az, hogy odafigyeljen a ruházkodására, hiszen vannak olyan színek, formák és minták, melyeket el kell kerülnie egy duci nőnek. Ez a szabályrendszer azonban az említetteken felül természetesen a fazonokra is vonatkozik, hiszen rengeteg olyan szabásmintájú ruhanemű létezik, amit rendkívül fontos kivenni a ruhatárából minden plus size testalkatú hölgynek.

Ennek az oka nem más, minthogy egy előnytelen fazon optikailag rendkívül kellemetlen hatást kelthet, azonban nagyon nehéz önmagunkat belülről megítélni ezen a téren, de vannak szerencsére bizonyos alapszabályok, melyek ismeretével könnyebb lesz megelőzni a problémát. Ha tehát duciként szeretnénk tudni, hogy milyen fazonú ruháktól tartsuk távol magunkat, akkor érdemes memorizálni az alábbi két, rendkívül egyszerű szabályt!

Kerüld a csípőnadrágokat

A csípőnadrág egyik duci alkatú nő számára sem túl előnyös megoldás. Egyedül a homokóra alkatúak választhatják bizonyos határok és színek betartásával, de a teltebbeknek nagy általánosságban inkább kerülniük kell a csípőfazonú szabással rendelkező nadrágokat. Ennek az oka leginkább az, hogy túl sok mindent megmutat, ezáltal sem pocakot, sem feneket, semmit nem takar, márpedig erre gyakran szükség van. Helyette inkább a magas derekú nadrágok ideálisak a ducik számára, melyek optikailag is képesek olyan hatást kiváltani, mintha megnyújtottuk volna az alakunkat.

Az egyenes fazonú ruhákat is kukázd

Merthogy az egyenes szabású ruhák rendkívül előnytelenek egy teltebb alkatú hölgyön, ahol a cél ugyebár az öltözködés során az, hogy egy kellemes homokóraalkatot érjünk el optikailag, amihez elengedhetetlen, hogy a derekunkat kiemeljük. Az egyenes fazonú megoldások az úgynevezett zsákruhák, melyek rendkívüli módon szélesítik a teljes alakot. Ha mégis ragaszkodsz ehhez az alternatívához, akkor egy övvel esetleg alaposan feljavíthatod az alakodat, ezáltal egyetlen szempillantás alatt lehetőséged nyílik kiemelni a derekat és előcsalni a homokórát.

Szólj hozzá!