Tvilag

Emlékszel Susan Boyle-ra, a duci énekesnőre? Így néz ki ma!

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Susan Boyle emberek millióinak adott hitet és reményt világszerte, amikor 10 évvel ezelőtt felbukkant a brit Got Talent tehetségkutató színpadán. A torzonborz hajú és szedetlen szemöldökű hölgy ugyanis azon túl, hogy büszkén vállalta duci testalkatát, csodálatos hangjával az egész világot képes volt lenyűgözni.

Az énekesnő 2009-ben bukkant fel a tehetségkutatóban, ahol mindenki a szívébe zárta Susant, mert olyan egyszerű volt, mint egy hétköznapi ember, nem vágyott pompára és csillogásra, sőt sokáig a sztárságra sem, de miután a világ megismerte a nevét, már nem volt visszaút.

Az idők azonban változnak és vele együtt az emberek is, amit mi sem bizonyít jobban más, minthogy egy évtizeddel orbitális győzelme után Susan újra megjelent a Got Talent színpadán, de ezúttal már, mint sztárvendég, csodálatos hangjával pedig megint lenyűgözte a nézőket, azonban most nem csak éneke miatt figyelt fel rá a világ.

Boyle kisasszony ugyanis orbitális változásokon esett át az elmúlt 10 évben, ezáltal frizurát csináltatott magának, kiszedette a szemöldökét, már nem veti meg a sminket, sőt a szép ruhákat sem, de változott a modora is egy kicsit. Egyvalami azonban nem: továbbra sem akar megfelelni a csontsovány trendeknek, inkább csak jól szeretné érezni magát a bőrében. Ducin és boldogan ugyebár!

Szólj hozzá!