Tvilag

Elképesztő: így táncol virtuózként egy duci férfi!

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Sokan úgy vélik – máris hozzátennénk: tévesen –, hogy a duci testalkat mindenben korlátokat állít az ember elé, legyen szó akár hétköznapi teendőkről, akár sportról vagy éppen táncról. John Lindo azonban egyszer és mindenkorra bebizonyította, hogy itt az idő elfelejteni ezeket a tévhiteket is!

John egy amerikai férfi, aki még a kilencvenes évek elején ismerkedett meg a tánc szépségeivel, és bár akkor még egészen vékony volt, az évek és néhány sérülés miatt felszaladtak rá a kilók, azonban legnagyobb szerelme, vagyis a tánc iránti rajongás mindvégig megmaradt. Méghozzá nem is akármilyen szinten!

A fenti videó részeként ugyanis megörökítésre került, hogy John egy tehetséges női táncos, Deborah Szekely társaságában miként állít sarokba számtalan profi virtuóz táncost úgy, hogy a férfiről minden elmondható, csak az nem, hogy tipikus táncos testalkata lenne.

Ő azonban ducisága ellenére is úgy mozog, mint hal a vízben, egyszerűen élmény nézni, ahogy testi adottságai ellenére légiesen könnyedén mozog, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga.

Szólj hozzá!