Tvilag

Elárulta a plus size fehérneműmodell, hogy mi segített neki elfogadni önmagát

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Britnee Rochelle egy 31 éves kaliforniai nő, aki évek óta dolgozik plus size fehérneműmodellként, ami 118 kilója miatt igencsak komoly elhatározás volt a részéről, azonban a közelmúltban az egész világgal megosztotta a titkot, ami segített neki önmaga elfogadásában.

A Daily Mail magazin ugyanis riportot készített a modellel, aki elmondta, hogy éveken át szégyellte a testét, a középiskolai évei kész kínszenvedésnek tűntek, és változtatni szeretett volna, de nem tudta, hogy miként. Ekkor botlott bele az egyik fehérneműcég hirdetésébe, akik termékbemutatókhoz kerestek duci modelleket.

Britnee rögtön ráébredt, hogy erre a pillanatra várt évek óta, és az első fotói láttán elhatározta, hogy saját Instagram-oldalt készít, ahol az egész világnak megmutatja magát, hátha sikerül másnak is önbizalmat adnia. Hogy ő maga miből meríti ezt a bátorságot?

Saját bevallása szerint azokból az emberekből, akik pont őt gúnyolják és csúfolják, hiszen rájött arra, hogy ezzel csak a saját szorongásukat és bizonytalanságukat akarják kivetíteni rá, tehát valójában éppen saját magukkal, és nem vele van problémájuk.

View this post on Instagram

Is it summer yet? I just want to live in my bikini! 👙 @simplybeusa . . . #bikini #fatkini #biggirlsdoitbetter #beauty #beautiful #happy #loveyourself #effyourbeautystandards #plussizeootd #plussizebikini #simplybe #curves #sexyatanysize #sexyhasnosize #bodypositivity #plussize #fatpositive #selflove #allsizesmatter #plussizewomen #fullfiguredfashion #fullfigured #labelcurv #everybodyisabikinibody #curvygirl #curvy #curvywomen #stretchmarks #stretchmarksarebeautiful

A post shared by Plus Size Fashion (@britneerochelle) on

Szólj hozzá!