teltvilag

Egy igazi férfi 100 kilónál kezdődik

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

A férfiak a védelmezők, a férfiak a mindenhatók – gondolják ők, mikor még alig nő a szakálluk, vagy esetleg csupa izommá gyúrják a testüket. Pedig sok nő nem kedveli ezeket a fazonokat, mert:

  • olyanok, mint a műanyag. Hozzájuk sem lehet érni, mert lepattan róla a nő ujja, ha meg szeretné simogatni
  • a sovány férfiak meg sem közelítik a védelmező eszményképet, hiszen a szél rájuk fúj, és elrepülnek, mint Mary Poppins.

Ezzel szemben az igazi férfinak:

  • van pocakja, mely tekintélyt parancsol
  • a mackó típushoz tartozik, mert lehet őt szeretni
  • nincs felsőbbrendűségi érzése pusztán azért, mert izomaggyá dolgozta ki magát
  • az izmai valódi erőt rejtenek.

igazi férfi

A nők szeretnek anyáskodni, a teltebb férfiak szeretik, ha partnerük anyáskodik felettük. Ez kölcsönösen jót tesz mindkét félnek, így az ilyen „mackó” típusú férfiak ideális partnerei a nőknek. Mindezért cserébe egy megbízható férfit kapnak a nők, akiknek akkor sincs eszük ágában sem megcsalni partnerüket, amikor a kínálkozó lehetőség szó szerint az orruk előtt lebeg!

A teltebb férfiak sokkal megbízhatóbbak, és valódi nőként élhetnek mellettük a nők, hiszen a teltebb férfiak még azt is észreveszik, ha a barátnőjük elment fodrászhoz! Ezt egy divatos, ma férfinak titulált hímnemű nem is veszi észre.

Egy minden ízében férfi mellett a nő nem érzi magát elnyomva, ezért a nők is inkább a természetes, duci férfiak közelségét, partnerségét keresik leginkább, hiszen a nők szeretik a biztonságot, szeretik, ha nőként kezelik őket és nem vetélytársként.

A nők szeretik, ha férjük, barátjuk megdicséri öltözéküket, a hajukat, a sminkjüket – a mackó típusú férfiak ezt meg is teszik, kérdezés nélkül.

Egy sportos férfi ezzel szemben annyira el van foglalva magával, hogy partnerére már alig jut ideje. Ezt a nők nem szeretik!

Szólj hozzá!