teltvilag

Egész életében csúfolták ducisága miatt, most szépségkirálynő lett

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Bizonyára minden egyes duci ember vissza tudna idézni az életéből olyan időszakot, amikor testsúlya vagy alakja miatt csúfolták őt az iskolában vagy a munkahelyén.

Nagyon sokan rendkívül negatívan fogják fel az ilyen történéseket, így van, akinek az egész további életére is rossz hatást gyakorolhat, míg másnak akkora erőt ad a szurkálódás, hogy inkább felfújja magát, és megpróbál szembemenni az árral, és sikeressé válni úgy, ahogyan az Isten megteremtette.

Elizabeth Bowman története pontosan beleillik a fentiekben leírt skatulyába, hiszen szinte egész életét csúfolódásban kellett leélnie. Állítása szerint már egészen korán, az iskolában is cikizték testsúlya miatt, de gyakran még az utcán is kapott csúnya beszólásokat, azonban szerencsére egy olyan vidám és kitartó jellem ő, akit ezek a dolgok nem tudtak elkeseríteni.

Éppen ezért Elizabeth elhatározta, hogy 26 éves elindul egy plus size lányoknak megrendezett szépségversenyen, ahol olyan jól szerepelt, hogy meg is nyerte azt.

elizabeth bowman

Bowman kisasszony 50-es ruhaméretet hord, és saját bevallása szerint egészen kisgyerek kora óta duci, akit mindenki gyakran cikizett, hiszen ő volt a tipikus apró, kövér kislány vörös hajjal és szemüvegben, aki ideális célpont volt minden csúfolódásnak.

A Daily Mail munkatársainak Eliza elmondta, hogy élete során számtalan fogyókúrát megpróbált már, de semmi sem használt, egyszerűen nem volt elég például az, ha lemondott kedvenc csokoládéjáról, ő egy duci alkat, és ezt el kellett fogadnia.

Elmondta, hogy eddigi pasija egytől-egyig le akarták fogyasztani őt, sokáig edzőterembe is járt, de amikor megtudta, hogy léteznek plus size modellek, az egész élete megváltozott, így elhatározta, hogy most ő is megmutatja a világnak és volt csúfolóinak, hogy mi lett belőle.

Elizabeth szerint senki se higgye azt, hogy a plus size dolog egészségtelen, mert az ilyen modellek egész nap csak fekszenek és esznek, éppen ellenkezőleg, ők is ugyanolyan aktív életet élnek, mint mások.

Bowmannek például több állása van, mellette önkéntesként is dolgozik, és nagyon jól érzi magát a bőrében – pláne mióta megnyert egy nemzetközi plus size modellversenyt is, ami kárpótolta azokért az évekért, amikor úton-útfélen cikizték őt testsúlya miatt.

Ma már ő is büszke mindarra, amit az élettől kapott, és esze ágában sincs megváltozni.

Szólj hozzá!