Laura

Ducin is kiegyensúlyozott lehet a nemi élet!

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Napjainkban az elhízás igen nagy méreteket öltött. Ahogyan világszerte, úgy hazánkban is egyre több a túlsúlyos nő és férfi. A valódi túlsúllyal küzdő személyek mellett, számtalan olyan ember is van, aki valójában nem is elhízott, csupán saját magát gondolja annak, és ezért az érintett nő vagy férfi szörnyű önbizalomhiányban szenved.

 

A tini lányokra kifejezetten igaz az, hogy ha csak 2-3 kilogrammnyi plusz is van rajtuk, akkor máris óriási nagy traumát élnek át, és bármit megtennének azért, hogy azt a kis súlyfelesleget le tudják adni. Amennyiben ebben a korban a fiatal lány még kap is néhány bántó megjegyzést a súlyával kapcsolatban, az nagyon rossz hatással lehet az érzékeny lelki világra.

Ezek a lányok a későbbiekben, nagy valószínűséggel még akkor sem lesznek elégedettek a testsúlyukkal, ha valójában már nincs is rajtuk súlyfelesleg.

Az önbizalomhiány miatt a nők nemi élete is csorbát szenvedhet. Amennyiben egy nő nem tudja önmagát elfogadni, úgy az ágyban sem fogja felvállalni a testét, hiszen szégyelli azt, még akkor is, ha erre igazán semmi oka sincs. Vannak, akik emiatt nem keresnek párt maguknak, mert félnek a párkapcsolattól, és vannak olyanok is, akik bár párkapcsolatban élnek, mégsem közelednek testileg a partnerük felé, mert teherként élik meg azt, hogy meztelenül kell mutatkozniuk más előtt.

Ennek azonban nem feltétlenül kell így lennie! Egy nő nem csak akkor élhet kiegyensúlyozott nemi életet, ha tökéletes alkattal rendelkezik! Egy nő, akkor is nőies és vonzó, ha itt-ott akad néhány zsírpárna a testén. Sőt, nem túlzás azt állítani, hogy a férfiak sokkal jobban szeretik a molett nőket az ágyban, mint a soványakat!

Ahhoz, hogy a Te szexuális életed is kiegyensúlyozott lehessen, először is el kell fogadnod önmagadat. A legfontosabb dolog ugyanis az, hogy szeresd magadat úgy, ahogy vagy! Amennyiben ezt megteszed, már nem fogsz félni, megmutatni a testedet a választott férfinak, hiszen az önbizalmad is erősödni fog.

Hidd el, nincs vonzóbb egy magabiztos, egészséges önbizalommal rendelkező, molett nőnél! Állj hát a tükör elé és lásd meg magadban a szépséget!

A Te szexuális életed kiegyensúlyozott annak ellenére, hogy duci vagy? A párod elfogad olyannak, amilyen vagy? Te el tudtad fogadni a saját testedet?

Szólj hozzá!