teltvilag

Ducimodell lett David Hasselhoff lánya

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Újabb híresség féltett kicsi lánya indult el a világhírnév felé vezető úton, lévén bombaként robbant a hír, hogy a Baywatch egykori sztárjának csemetéje modellként szeretne érvényesülni a jövőben.

David Hasselhoff lánya ugyan még csak 21 esztendős, de a kis híresség máris kifutóra lépett Londonban, a Plus Size Fashion Weekend keretein belül.

Hayley Hasselhoff azonban nem akármilyen kifutóra lépett, lévén plus size modell lett belőle, amit hazánkban a legdiszkrétebb formában talán ducimodellnek neveznének.

A legifjabb Hasselhoff szerint arra szeretné felhívni a világ figyelmét ezzel a megmozdulásával, hogy egyszerűen nem igazságos, hogy a plus size modelleket megkülönböztetik a hagyományos 90-60-90-es lányoktól, akik ma a címlapokról, a kirakatokról vagy a televízióból tekintenek ránk.

Hayley Hasselhoff

Őszintén bízik abban, hogy egyszer majd eljön az az idő, amikor a túlsúlytól szenvedő teltkarcsú lányokat is legalább annyira becsülik és tisztelik majd a modellszakmában, mint vékonyabb társaikat.

A fiatal lány őszintén vallott arról az eseménnyel kapcsolatos nyilatkozatai során, hogy már tinédzserkora óta szenved testsúlyával, így sosem tartozott a karcsú gyerekek körébe.

Állítása szerint már 14 éves korában 12-es és 14-es ruhaméretekben járt – ez amerikai méretezés szerint már felnőtt méret –, de nagyon büszke arra, hogy nem tartozik a vékony lányok táborába.

David Hasselhoff egyébiránt sajnos nem lehetett ott a rendezvényen, ahol gyermeke is kifutóra lépett – állítása szerint kötelességei máshová szólították –, de lapinformációk szerint ő is mélységesen egyetért lánya álláspontjával, még ha erről konkrét nyilatkozatokat nem is tett a múltban.

Nem mellesleg pedig a Baywatch-ban sem éppen ducimodellek oldalán láthattuk szerepelni…

Szólj hozzá!