teltvilag

Duciként se mondj le a magassarkúról!

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

A duci nők gyakran szenvednek önértékelési problémáktól, amit fontos volna elfelejteni végre, hiszen azért, mert a média folyamatosan csontig fogyott modellekkel traktál minket, az még nem jelenti azt, hogy ez lenne az ideál, illetve minden férfi álma. Azért tehát, mert formásabbak vagyunk, mint az átlag, még nem jelenti azt, hogy el kell rejtenünk testrészeinket, sőt mi több, inkább meg kell mutatnunk a világnak azt, ami van.

Éppen ezért nem szabad például lemondaniuk a duci nőknek a magassarkúról sem, ami nem csak egy rendkívül nőies, gyakran vonzó viselet, hanem ezen felül optikailag is jó hatást nyújt, hiszen képes megnyújtani a vastagabb lábakat is, vagyis a plusz kilók vizuálisan sokkal jobban eloszlanak rajtunk. Vegyük akár nadrággal, akár szoknyával, a magassarkú cipő tökéletesen harmonizál majd alakunkkal.

cipő

Szoknya esetében válasszunk akár rövidebb, akár hosszabb fazont, ez a cipőmodell mindig jól áll majd rajtunk, de hosszabb szoknya esetén javasolt a bővebb fazon, máskülönben éppen az ellenkező hatást érhetjük el ezzel az összeállítással.

Nadrág esetén már ragaszkodhatunk a feszesebb fazonokhoz, pláne azért, mert ez most nagy divat is!

Nem csak hagyományos magassarkú cipőkben érdemes azonban gondolkozniuk a duci nőknek, hiszen esetükben szinte minden magasított sarokkal ellátott lábbeli jól áll, így például a magas sarkú szandál is.

Duciként ugyan nehezebb megfelelő szandált választani, de akadnak ma már olyanok, amelyek zárt oldalukkal szép formát tudnak adni lábunknak. Szintén jó választás lehet duci hölgyeknek a magassarkú csizma is, amivel akár lábszárunkat is eltakarhatjuk vagy vékonyíthatjuk, ha nem vagyunk elégedettek vele.

Szűkebb nadrággal és szoknyával egyenesen vonzó hatást tudunk kicsikarni megjelenésünkből!

Szólj hozzá!