Laura

Duci trend: Őszi divat

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Sajnos úgy tűnik, hogy véget ért a nyár, és ismét beköszöntött a hűvösebb, csapadékosabb ősz. Ez azonban még nem jelenti azt, hogy vastag pulóverekbe és hosszú farmernadrágokba kell burkolnod a tested. Egy duci nő ugyanis, ősszel is nagyon trendi és szexi lehet, ha egy kicsit is odafigyel önmagára. Néhány apróbb szabály betartásával a hűvösebb időszakban is Te lehetsz a legszexibb duci nők egyike!

Lássuk, mit viselj, hogy szexi és csinos légy! Először is, fontos megjegyezned azt, hogy szoknyát nem csupán nyáron lehet viselni, hanem ősszel is! Amennyiben nem csak duci vagy, hanem alacsony is, akkor mindenképpen olyan szoknyát vásárolj magadnak, amely kicsivel a térded alá ér. Az ilyen fazon remekül meg tudja nyújtani az alakodat, vagyis optikailag karcsúsító hatással rendelkezik.

A lábaid is hosszabbnak tűnhetnek egy ilyen szoknya viselése által, tehát fontos, hogy legalább egy darabot beszerezz belőle őszre. A szoknya dereka lehetőleg mindig legyen magas, így a hasadon lévő súlyfelesleget is remekül tudod majd leplezni. A csini szoknyádhoz lehetőség szerint viselj sötét harisnyát, ezzel még karcsúbbá varázsolhatod a megjelenésedet!

A hűvösebb időben előkerülnek a kiskabátok is. Szerezz be egy olyan darabot, amely rövidebb derékkal rendelkezik, valamint karcsúsított is. Az ilyen kabátok és mellények remekül leplezik a nem kívánatos zsírpárnákat, valamint slankítanak is.

A felsőid kiválasztása során igyekezz olyan darabot venni, amely bár takarja a problémás részeket, mégis kihangsúlyozza a nőies vonalaidat.

Erre tökéletesen alkalmas egy bővebb, ám karcsúsított szabással rendelkező blúz, amelyre derékban feltehetsz egy vastagabb övet is, hogy még karcsúbb lehessen a sziluetted. Arra azonban ügyelj, hogy a széles öv ne legyen gumírozott! Bár ez a típusú öv nagyon kényelmes, mégsem ajánlott a viselése, mert a zsírpárnákat itt-ott esetlegesen kiszoríthatja, ami lássuk be, nem túl szép látvány.

Az öltözködésed során mindig törekedj arra, hogy az általad szépnek ítélt részeidet emeld ki. Ha szép a derekad, helyezd arra a hangsúlyt, ha a melled szép, akkor mutasd meg ízlésesen a dekoltázsod!

A szép részek kihangsúlyozásával remekül el tudod terelni a figyelmet azokról a részekről, amit leplezni szeretnél.

A derekadat egy szép, vastag övvel tudod hangsúlyozni, míg a dekoltázsodra egy v-kivágású felsővel és/vagy egy hosszabb nyaklánccal tudod felhívni a figyelmet.

Szólj hozzá!