teltvilag

Duci, mégis vonzó sztárok – Kik ők?

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Ma már a sztárvilágban is egyre több híresség vállalja fel, hogy nem csak a csont-sovány testalkat lehet a nyerő és a vonzó, hanem az is, ha valaki egy kicsit teltebb, mint az átlag, hiszen a teltkarcsú nők például ugyanúgy sikeresek lehetnek, mint azok, akik beesett arccal és zörgő csontokkal állnak a kamera elé.

Ennek az úgynevezett pozitív üzenetnek pedig ma már valódi hírességek is követői lettek, így a jól ismert Kardashian-lányok mellett az alábbiakban három molett, ám mégis dögös, nem mellesleg pedig sikeres sztárt mutatunk be.

 

Beyoncé

Beyoncé saját bevallása szerint világ életében harcolt a kilókkal, évek óta azonban már felvállalja magát, és azt is, hogy nem a nádszál-karcsú lányok közé tartozik.

Legutóbbi fotósorozatában ráadásul az énekesnő alaposan ki is hangsúlyozta plusz kilóit, bebizonyítva ezzel az egész világnak, hogy amennyiben a nőiesebb területeken van rajtunk egy kis felesleg, akkor abból bizony komoly előnyt is kovácsolhatunk, nem kell semmit sem takargatnunk.

duci sztárok

Queen Latifah

Queen Latifah, az ismert dalszerző, énekes és színésznő tipikus példája annak, hogy telt alakja ellenére mindig és minden körülmény között rendkívül vonzó tud maradni. A hangsúlyt ehhez szép dekoltázsára tereli, ami mellett szereti a hosszú, mell alatt bővülő fazonú ruhákat, amelyekkel légies megjelenést és sejtelmességet kölcsönöz magának, így válik a legtöbb férfi álmává.

 

Camryn Manheim

Camryn Manheimet a legtöbben a Szellemekkel suttogó című sorozatból ismerhetik, aki sosem titkolta el plusz kilóit, helyette inkább mindig a laza fazonú holmikra, illetve kebleinek kihangsúlyozására helyezte a hangsúlyt.

Természetesen nem ódzkodik a szűk farmerektől sem, és mivel állandóan mosolyog, valamint közvetlen is az emberekkel, kisugárzása miatt igazán vonzó külseje marad a plusz kilók ellenére is, amivel egyértelmű üzenete, hogy soha ne takarjuk el azt, amink van!

Szólj hozzá!