teltvilag

Duci divat – Reneszánszát éli a teveszín

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Trendi, duci pasi vagy? Szereted követni az éppen aktuális divatot, hogy mindig tökéletes legyen a megjelenésed? Akkor jobb, ha mihamarabb beszerzel valamilyen teveszínű öltözéket, hiszen idén, télen ismét reneszánszát éli ez a különleges árnyalat.

A teveszín tulajdonképpen a barnának az egyik olyan árnyalata, amely luxust és klasszikus eleganciát szimbolizál. Maga a tevebarna, a teve sárga és a teveszürke szín, igen nagy feltűnést kelt, ám mégis remekül lehet összekombinálni más árnyalatokkal. A szín, már néhány évvel ezelőtt is nagyon felkapott volt, aztán valamiért feledésbe merült.

Most viszont úgy tűnik, hogy a teveszín reneszánszát éli, mivel a legnagyobb divatházak kifutóin ismét egyre több ilyen árnyalatú ruhadarab lett felsorakoztatva.

A divatheteken például, több rendkívül mutatós teveárnyalatú darab is szerepelt, a Prada, a Burberry és a Balenciaga kínálatában is.

A teveszín reneszánszát éli

A teveszín reneszánszát éli

A teveszínt meg lehet bolondítani bármilyen színnel, és mivel szinte mindenhez passzol az árnyalat, remekül lehet kombinálni hozzá az egyes ruhadarabokat is. Például, a tevebarna mellett remekül mutat a piros szín vagy a szafari minta, ám a klasszikusabb feketével és fehérrel is tökéletes összképet alkot.

Ez főként azért jó hír, mert mint tudjuk, a pocakos férfiakra a sötétebb ruhadarabok „jótékonyan hatnak”, vagyis a nagy hasat némileg ellensúlyozni lehet egy fekete inggel.

A fekete ing önmagában igen komor, ám amennyiben a sötét színt összepárosítjuk a teve barnával, vagy a teve sárgával, máris egy üde színű szettet kaphatunk.

Fekete póló mellé tökéletesen passzol egy teve barna zakó, vagy egy teve sárga nadrág. Amennyiben comb tájékán vagyunk erősebbek, viseljünk fekete nadrágot, egy tevebarna felsőrésszel.  Így nem csak a megjelenésünk lehet tökéletes, de optikailag néhány centit az alakunkból is le lehet csípni.

Szólj hozzá!