Laura

Divattippek duciknak: Hogyan lehetsz moletten is csábító nő?

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Általánosságban elmondható, hogy a férfiak nagyon szexinek és vonzónak tartják azokat a nőket, akik plusz kilókkal rendelkeznek. Ennek ellenére a nők többsége elégedetlen az alakjával, ezért zsákszerű ruhákba burkolózva járnak-kelnek minden nap. Ennek semmi értelme, ezért, ha Te is takargattad eddig az alakodat, hát itt az ideje megfogadnod néhány tanácsot, és megmutatni végre a nőies alkatodat a világnak.

Lássuk, hogyan lehetsz vonzó nő ducin is! Először is nagyon fontos az, hogy belülről kifelé kezdd el megújítani a ruhatáradat. Ez azt jelenti, hogy mindenekelőtt egy szuper “dögös” fehérneműre lesz szükséged. Vásárolj egy olyan melltartót, ami jól tartja a melleidet. Egy tökéletes melltartó összeszed, emellett rendkívül kényelmes is.

Vásárlásnál ügyelj hát arra, hogy mielőtt megvennéd az adott darabot, mindenképpen próbáld fel, hogy valóban tart-e, ahogyan kell. Az alsónemű kiválasztása során próbálj olyan magasabb derekú fazont választani, amely csipkékkel van lágyan beborítva. Az ilyen alsók ugyanis, remekül tartják a hasadat, lesimítják a kisebb zsírpárnákat, emellett pedig a csipkének köszönhetően rendkívül csábító is.

Amikor beszerezted a tökéletes fehérneműt, következhet a ruha kiválasztása.

Fontos, hogy olyan méretet vásárolj magadnak, amely valóban passzol rád, ne pedig olyat vegyél, amekkorát szeretnél hordani. A túl kicsi, itt-ott bevágó ruhadarabok kövéríteni fognak. Fontos, hogy olyan nadrágot vagy szoknyát vásárolj, amely magas derékrésszel rendelkezik. Ez azért lényeges, mert a magas derék remekül karcsúsítja az alakodat.

A ruhadarabok soha se feszüljenek rajtad, mert ez szintén kövérebbé tehet optikailag. Ügyelj arra, hogy a nőies formáidat ne leplezd! Bár a bővebb szabásvonal rendkívül divatos idén ősszel is, fontos, hogy ne zsákszerű öltözéket húzz magadra.

Vásárolhatsz bővebb fazonú ruhát, de ebben az esetben mindenképpen karcsúsított darabot válassz, vagy pedig tegyél egy szélesebb övet a derekadra, hogy ezzel kihangsúlyozhasd a derekad vonalát.

Olyan felsőrészt vásárolj magadnak, ami V-nyakkivágással rendelkezik. Az ilyen ruhák ugyanis, remekül megnyújtják az alkatodat, vagyis optikailag karcsúsítani tudnak.

Ugyanez a helyzet a hosszú nyakláncokkal is, vagyis, ha duci vagy, akkor érdemes mélyen lelógó, divatos ékszert is viselned. Te hogyan varázsolod magad vonzóvá a mindennapokban?

Szólj hozzá!