Tvilag

Demi Lovato olyan erős, hogy a saját edzője fogát is kiütötte

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Az elmúlt hónapokban a csapból is Demi Lovato drogfüggőségéről hallottunk, az ismert amerikai színész- és énekesnő ugyanis tavaly kis híján eltette magát láb alól egy szerencsétlen túladagolás miatt, azonban az elvonó óta rendben van, sőt mi több, végre elfogadta magát.

Erre azért volt nagy szüksége, mert drogfüggőségének egyik oka az volt, hogy Demi nem tudta elfogadni magát, főként a testét, ezáltal plus size alakját, tehát hiába diétázott és szenvedett, nem tudott tartósan vagy jelentősen lefogyni, de most már nem is akar.

Egészséges életmódját azonban ennek ellenére sem adta fel, ennek megfelelően egy ideje már MMA, azaz ketrecharcos edzéseken vesz részt, ami rendkívül megizzasztja a hírességet, azonban jelentős állóképességet és erőt is adott neki, amit mi sem bizonyít jobban más, mint a legutóbbi edzésen történtek.

Demi Lovato ugyanis edzés közben olyan szerencsétlenül és olyan nagy erővel csapott oda trénerének, hogy sikerült kiütnie az egyik fogát, ami leginkább azért megdöbbentő, mert a hírességen tompító kesztyű volt, és az edző is fogvédőt viselt, aki az alábbi videón jól kineveti Demit, miután ugyanis nem győzött bocsánatot kérni, azt vágta a fejéhez, hogy nem is sajnálja fogvesztését.

View this post on Instagram

Holy shit I literally knocked @jayglazer’s tooth out during training this morning – while he was wearing a mouth piece!!!! Hahahahaha sorry (not sorry) Jay!!! 😂😝👊🏼 So coach, when’s my first fight?! 😝 #unbreakableperformance

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Szólj hozzá!