Tvilag

Cuki fotóval kívánt boldog születésnapot testvére kislányának Kim Kardashian

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Ismét sikerült felrobbantania a netet Kim Kardashiannak, a szexi plus size homokóra alkatot a maximumra járató celeb ugyanis egy olyan fotót töltött fel az Instagramra, ami elképesztően cukira sikeredett.

A tengerentúlon óriási népszerűségnek örvendő, több plus size szereplőt is felvonultató Kardashians reality műsor egyik legismertebb karaktere ugyanis egy olyan képpel köszöntötte kisebb testvére, Kylie Jenner lányát első születésnapja alkalmából, melyen a saját lánya, Chicago West is felbukkan.

A fotó így kis túlzással egyfajta szinonimaként is értelmezhető, hiszen akár Kim Kardashian és Kylie Jenner kiskori önmagát is láthatnánk a képen annyi különbséggel, hogy kettejük között óriási a korkülönbség, így Kim már régen tinédzser volt, amikor Kylie megszületett.

A kis Chicagót és Stormit ábrázoló fotó azonban ennek ellenére is nagyon cukira sikeredett, sőt mi több, nem kizárt, hogy most utoljára láthatjuk rajta egykeként Kylie gyermekét, hiszen a milliomos celeb állítólag már terhes a második babájával.

View this post on Instagram

Happy Birthday to the sweetest baby girl Stormi! We love you so much!!! 💕

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Szólj hozzá!