Tvilag

Csíkos ruhák molettként? Segítünk viselni őket!

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

A divatvilágban, és úgy nagy általánosságban a nők között az a tévhit járja, hogy a csíkos ruhák csak és kizárólag a vékonyabb hölgyek kiváltságának tekinthető, holott ez ebben a formában egy rendkívül nagy tévhitnek tekinthető. Mint szinte minden más ruhaneműnél, úgy a csíkos szereléseknél is csak oda kell figyelni arra, hogy a kérdéses tételeket miként viseljük molettként, hiszen ezen a téren fontos szabályok vonatkoznak a csíkos ruhákra.

Ezeket a szabályokat pedig lényeges megismerni, hiszen a csíkos ruhák olyanok, mint a farmer vagy a tunika: soha nem fog kimenni a divatból, de ami ennél is nyomósabb érv, hogy viselőjének megannyi lehetőséget tartogat a változatos viselésre. A csíkos ruhák ráadásul idén is fontos szerepet játszanak az aktuális trendek tekintetében, aminek a molett nők igencsak örülhetnek, hiszen helyesen viselve őket, akár több kilókat is lefaraghatnak a súlyukból – legalábbis optikailag.

Ezért előnyös a csíkos a molett hölgyeknek!

Mint említettük, sok duci nő képes lemondani a csíkos ruhákról, pedig nem kéne, hiszen a mintázat megfelelő viselésével, ezáltal például a hosszanti csíkozással ránézésre rengeteget lefaraghatunk a problémás testrészekből, Persze nem árt figyelembe venni, hogy csak a hosszanti irányú, vékonyan futó csíkok lehetnek azok, melyek megnyújtják az alakot, ezáltal slankítják vonalainkat, pláne a combok esetében, de akár a felsők kapcsán is előnyösen alkalmazhatjuk őket.

A kétoldali csíkozás is előnyös!

Persze nem kell rögtön a csíkos holmiknál arra gondolni, hogy telibe csíkos anyagokat vegyünk magunkra, hiszen csíkosnak tekinthető például az a nadrág is, melynek csak az oldalán helyezkedik el egy, vagy márka- és stílusfüggően több vékony vonal. Egy ilyen nadrágban minden hölgy sokkal vékonyabbnak látszik majd, különösen abban az esetben, ha sötét csíkozásról van szó, hiszen a sötét szín ebben az esetben szintén előnyösebb lesz.

Bátran játssz a csíkozással!

Mert nem kell tetőtől talpig csíkosba öltöznünk, ha szeretjük ezt a mintát, a kifejezetten plus size testalkatúaknak készült ruhák között ma már rengeteg olyant találunk, ami csak bizonyos helyeken csíkos, vagy egy-két csíkkal feldobva próbálja meg optimalizálni az alakot. Ha pedig elégedett vagy a lábaddal vagy a csípőddel? Akkor ezeken a pontokon te is bátran alkalmazhatsz bármilyen csíkozást!

Szólj hozzá!