Tvilag

Botrány: súlya miatt nem engedték be egy koncertre a plus size modellt

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Óriási botrányt okozott Amerikában a minap egy feltörekvő rapper, név szerint Future fellépése, ahová egyelőre tisztázatlan okokból csak és kizárólag normál testalkatú lányokat engedtek be, vagyis a duci nőket a biztonságiak már az ajtónál elhajtották a helyszínről.

Noha sokan beletörődtek a dologba, azonban az elküldött lányok között volt Naomie Chaput is, egy amerikai plus size modell, akit olyan mélységesen felháborítottak a történtek, hogy úgy döntött, nyilvánosságra hozza az egészet, hiszen ez ugyanolyan hátrányos megkülönböztetés volt, mint a rasszizmus.

Naomie elsőként közösségi oldalán hozta nyilvánosságra a történteket, ahol több mint 210 ezer követője azonnal futótűzként osztotta a plus size influenszer kirohanását, így ma már az egész világsajtót körbejárta a történet, amire időközben természetesen a rapper is reagált.

Válasza azonban nem volt túl kielégítő, lévén mindenkit felszólított arra, hogy ne sározzák be a nevét, mert ő az összes nőt imádja a világon, a fellépése kapcsán pedig nem is tudott a történtekről, lévén maximális a klub döntése volt az, hogy a duci lányokat ne engedjék be a koncertre, amivel kapcsolatban a hely tulajdonosa egyelőre nem reagált.

View this post on Instagram

@fashionnovacurve fit | imagine seeing me in real life.. 😎🤟🏽

A post shared by N A O (@na0__) on

Szólj hozzá!