Tvilag

Bikinis fotóval jelentkezett nyaralásáról Liptai Claudia

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Éppen jól megérdemelt családi nyaralását tölti Liptai Claudia, az ismert magyar tévés műsorvezető, aki az elmúlt napokban többször is bejelentkezett már Dominikáról, ahol jelenleg igazi kánikula tombol.

Emiatt és a tengerparti helyszín miatt sokan várták, hogy a plus size méreteiről ismert műsorvezető ledobja majd a ruháit, és legalább egy bikinis posztot hazaküld a magyar rajongóknak, amire néhány órával ezelőtt került sor, lévén Claudia egy bikinis fotóval vállalta fel még mindig irigylésre méltó testét.

A fotó mellé egy rövidke üzenetet is írt a műsorvezető, miszerint: „Ezen a képen ismét nincs fejem ellenben van pink vödröm! #megkekgereblyem #megegycsodasferjem #ofotozott #nalanicsvodor”

Liptai Claudia egyébiránt jelenlegi férjével, Pataki Ádámmal utazott el Dominikára, de magukkal vitték két gyermeküket is, így a kis Marcika és Panka is velük tartott az egzotikus utazásra, ahonnan a magyar celeb többször jelentkezett már.

Ennek részeként láthattuk a családot repülés közben, a megérkezéskor, sőt mi több, már egy közös pancsi is belefért az első napba, ez pedig itt a műsorvezető legújabb fotója:

View this post on Instagram

Ezen a képen ismét nincs fejem ellenben van pink vödröm! #megkekgereblyem #megegycsodasferjem #ofotozott #nalanicsvodor #clautazas #traveling #holiday @dongelato

A post shared by Claudia Liptai (@liptaiclaudia) on

Szólj hozzá!