Tvilag

Beköszöntött a tavasz, előkerülhetnek a szoknyák: erre figyelj oda duciként!

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

A tavasz beköszöntésével nemcsak az éjszakák rövidülnek meg, hanem a ruháink is, hiszen az átmeneti évszak elhozza a jó, de legalábbis a jobb időt, ezzel együtt pedig a lengébb öltözködést, ami a duci hölgyek számára igazi megváltás a túlrétegezett téli göncök után.

A tavasz az egyik legjobb időszak például arra, hogy szoknyát viseljünk. Rengetegen azonban csak azért nem viselnek szoknyát, mert korábban éveken át olyan propaganda zajlott a molett nők ellen, miszerint a szoknya viselése számukra egyáltalán nem ajánlott. Ez azonban ebben a formában egyáltalán nem igaz. Olyannyira nem, hogy a plus size testalkattal rendelkezőknek nemcsak előnyösebb szoknyát viselniük, hanem mindemellett lényegesen egyszerűbben is találhatnak maguknak ilyen ruhaneműt a nadrágokkal szemben.

Persze nem árt azonban tisztában lenni vele, hogy a szoknyaviselésnek bizony megvannak a maga alapszabályai, melyeket kötelezően be kell tartanunk, méghozzá testsúlytól és alaktípustól függetlenül nemcsak a duci nőknek, hanem mindenkinek. A molettekre azonban értelemszerűen más szabályok érvényesek, és bár az aktuális divathoz soha nem szabad alkalmazkodni – ez a szoknyák terén szintén mindenkinek megszívlelendő –, ellenben hoztunk pár szabályt, amit érdemes betartani.

Szoknyaviselési alapszabályok duciknak:

1. A miniszoknya teljes mértékben kerülendő. Nemcsak a molett hölgyeknek, gyakorlatilag szinte senkinek sem áll jól ez a fazon. A ducik számára a térd fölé érő fazonok az ideálisak

2. Kerüld el a szoknyák esetén is a túl merev anyagokat, mert sokkal teltebbnek mutatják az alkatot.

3. Amennyiben a lábaink nem szépek, vagy csak egyszerűen nem szeretjük őket, valamilyen sötét színű szoknyát válasszunk, mert ezzel optikailag jelentősen karcsúsíthatjuk őket.

4. A fazon tekintetében az A-vonalú szoknyák és a ceruzaszoknyák szinte minden molett nőnek ideális választásnak bizonyulnak, előbbiek ráadásul még az alma alkatúak számára is.

5. Nem kell lemondanod a hosszú szoknyákról, ha nem szeretnél, de akkor válassz olyat, ami tényleg leér a földig, és viseld magas sarkúval.

+1. Ha imádod a lábaidat, és meg vagy elégedve velük, a mintás és színes szoknyák viseléséről se mondj le, megfelelő fazonban neked is jól állnak majd.

Szólj hozzá!