Tvilag

Ashley Graham plus size modell elárulta a jó házasság titkát

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Ashley Graham korunk egyik legismertebb és legkeresettebb plus size modellje, aki több mint 8 éve él boldog házasságban Justin Ervin filmrendezővel, vagyis a hölgy egyike azoknak, akik ismerik a jó házasság titkát. Hogy mi az?

Naná, hogy a szex, ez nem nagy megfejtés, de sokan úgy vélik, hogy a dolog nem ennyire egyértelmű, Ashley szerint azonban mindennek a mozgatórugója a szeretkezés, méghozzá a lehető leggyakrabban.

A plus size modell a People magazin munkatársaival osztotta meg egyetlen és szerinte leghatásosabb házassági titkát, mely így hangzott: „mindig szexeljetek”. Szerinte az együttlétekre még akkor is szükség van, ha éppen akkor nincs kedvünk hozzá, mert ez teszi igazán kiegyensúlyozottá az emberi kapcsolatokat.

Ashley szerint azt figyelte meg, hogy ha a párjával nem szeretkezik eleget, akkor nagyon feszültté válnak, és ha valami konfliktus alakul ki közöttük, csak ágyba bújnak és utána minden ugyanolyan jó lesz, mint korábban. Vajon tényleg csak ennyi lenne a hosszú és boldog házasság titka? Ha valaki 8 évet lehúzott egy másik ember mellett, azért bizonyára tudhat valamit…

Szólj hozzá!