Tvilag

Amy Schumer továbbra is nehezen viseli a terhességet, de büszkén bújik fürdőruhába

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Amy Schumer, az ismert amerikai humorista a duci nők egyik példaképe, hiszen nem elég, hogy mindig képes őszintén beszélni testsúlyáról vagy alakjáról, plusz kilóit büszkén fel is vállalja, ha muszáj.

Élete az elmúlt hónapokban azonban nagyon nehézkessé vált, hiszen Amy Schumer terhes lett, ezt az állapotot pedig rendkívül rosszul viseli, ezáltal hiába múlt el az első trimeszter, a humorista ugyanúgy folyamatos rosszullétektől és hányingertől szenved. Jó kedve azonban egyszer sem hagyta el, amit mi sem bizonyít jobban más, mint a plus size celeb legutóbbi Instagram-bejegyzése.

Amy ugyanis úgy döntött, hogy ismét megmutatja a világnak természetes alakját, ezáltal terhes pocakja és duci alakja ellenére büszkén fürdőruhába bújt, és bár elsődleges célja az volt, hogy pihenjen egy kicsit a tengerparton, de ha már éppen ott volt, akkor jó szokásához híven a humornak is teret engedett. Így született meg a híresség Instagramjára feltöltött pár másodperces videó, melyen Amy lassított felvételen, fürdőruhában fut néhány métert a tengerparton a Warrant legendás rockhimnuszának, a Cherry Pie-nak az aláfestő zenéjével a háttérben.

Ahogy a humorista a videóhoz hozzáfűzte: bár délután 4-ig mindent kihány, amit megeszik, de utána jöhet a Baywatch!

Szólj hozzá!