Tvilag

Amy Schumer ismét megmutatta, milyen nehéz az élet terhesen

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Újabb humoros videót töltött fel saját Instagram-profiljára Amy Schumer, amire nehéz elsőre szavakat találni, hiszen a jól ismert amerikai plus size humorista ismét csúnyán beégeti magát, az efféle felvételeket ugyanis a legtöbb celeb még a telefonján sem tűri meg.

Amy azonban tud élni, nemcsak hivatásos humorista, hanem az életet is humornak fogja fel, ezáltal képes nevetni magán és a plusz kilóin is, amit legújabb bejegyzésében újfent bebizonyít, hiszen Schumer megmutatta, milyen nehéz az élete egy terhes molett nőnek.

Persze nézőpont kérdése az egész, mindenesetre az alábbi videón még úgy is szakadunk a nevetéstől, hogy nem igazán értjük a hátterét, hiszen az látható rajta, amint Amy összekrémezett arccal egy gyorsétkezdében éppen valamiféle hizlaló péksüteményt tol magába.

Mint a humoristától megszoktuk, különösebben nem zavartatja magát mások előtt, sőt mi több, az illem sem az erőssége, ezáltal simán tele szájjal válaszol, amikor az alábbi felvételen valaki kérdez tőle valamit. Hiába, a terhesség valóban ilyen nehéz, de még nehezebb lesz majd, ha megszületik a baba!

View this post on Instagram

A post shared by @amyschumer on

Szólj hozzá!