Tvilag

Amikor Adele elereszti magát, ivóversenyt rendez Jennifer Lawrence-szel

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

A plus size hírességek is előszeretettel eresztik el magukat a mindennapi feszültségek levezetésének érdekében, amit nemrégiben Adele-nek, az ismert énekesnőnek sikerült a maximumra járatnia – legalábbis a Daily Mail pletykalap információi szerint.

A magazinhoz közeli források ugyanis nemcsak megerősítették, hanem fényképes bizonyítékokkal is alátámasztották, hogy a duci énekesnő orbitálisan nagy partit csapott még az Oscar-díjátadó után, méghozzá nem egyedül, hanem Jennifer Lawrence társaságában, akivel igencsak furcsa helyet választottak a bulizáshoz.

Történt ugyanis, hogy a két híresség a New Yorkban megtalálható Pieces Gay Barban kötött ki, mely a metropolisz, sőt talán Amerika egyik legismertebb és legfelkapottabb meleg bárja, és bár sem Jennifer, sem Adele nem tartoznak ehhez a szubkultúrához, azonban most mégis itt bontották meg a rendet.

Nem is akárhogyan, a két híresség ugyanis nagy ivóversenybe kezdett, amit hivatalosan is Jennifer Lawrence nyert meg, miután már mindkét résztvevő túl jól érezte magát, így Adele válogatott káromkodások kíséretében le is szúrta az énekesnőt, hogy neki itt sem kellene lennie, hiszen a napokban jegyezték el.

Szólj hozzá!