teltvilag

Általános öltözködési tippek duci hölgyek számára

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Az öltözködésben az általános trendek mellett léteznek olyan alapszabályok, amit mindenkinek érdemes betartania annak érdekében, hogy a lehető legjobb formáját mutassa. Példának okáért nem csak akkor kell alaposan megválogatnunk öltözetünket, ha túl soványak vagyunk, hanem akkor is, ha van rajtunk egy kis plusz.

Noha duciként valóban az a legfontosabb, hogy magabiztosak legyünk és elfogadjuk önmagunkat, azonban ezt sokan félreértelmezik úgy, hogy ez felhatalmazza őket bármiféle ruha felvételére.

A túl vékony lányokhoz hasonlóan azonban a teltebb hölgyek számára sem áll jól minden, ezt pedig nem csak felismerni kell tudnunk, hanem megfelelően kezelni is, ezáltal előnyt kovácsolni abból, ami előnytelen ruhákkal hátrány lenne.

Amit fontos megtanulnod, hogy a vékony és a molett hölgyekre egyaránt más és más szabályok vonatkoznak.

Ha például ducibbak vagyunk, egyszerűen nem szabad több számmal kisebb ruhákba öltöznünk, hiszen ez biztosan előnytelenül kidomborítja majd azokat a részeket, amelyeket eltakarva sokkal előnyösebb lesz a megjelenésünk.

öltözködés

Akárhányszor csak ruhát vásárolunk, mindig legyünk tisztában méreteinkkel, előnyeinkkel és hátrányainkkal, így például ne vegyünk fel sztreccs nadrágokat, sem hasban feszülő holmikat, inkább emeljük ki előnyeinket, így szép dekoltázsunkat, csípőnket, vádlinkat és így tovább.

Természetesen ne fogadjuk el azt a tévhitet, hogy duciként el kell takarni magunkat tetőtől-talpig, mert az öltözködésnél – és ez minden testalkat esetében igaz – az arányok és az optikai csalódás határozza meg az összhatást. Kerüld például a túl bő holmikat, a keresztbe csíkosakat, vagy azokat a fazonokat, amelyek előnytelen testrészeiden túl feszesek.

Tanuljuk meg kihasználni előnyeinket és elrejteni hátrányainkat, így nem csak jól nézünk majd ki, hanem önbizalmunk is alaposan megnövekszik, és közérzetünk is sokat javul!

Szólj hozzá!