Tvilag

Adele már gyerekként is duci volt, valamint nagy Spice Girls rajongó

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Adele azon kevés hírességek egyike, aki nem azon panaszkodik, hogy már megint fogyókúráznia kell, hogy már megint kihízta a nadrágját, hanem plus size alkatát elfogadva büszke arra, ahogy kinéz, hovatovább megpróbál boldogan élni, közben pedig élvezni az élet minden percét.

Így van ez már hosszú évek óta, így volt ez már azelőtt, hogy az énekesnő nevét és aranyhangját megismerte a világ, sőt mi több, így volt ez Adele gyerekkorában is. A híresség nemrégiben ugyanis egy kicsit közelebb engedte rajongóit magánéletéhez, pontosabban múltjának egy szegletéhez, lévén az Instagramra egy olyan fotót töltött fel magáról, melyen jó pár évvel ezelőtt, valamikor a kilencvenes években látható, tehát még gyakorlatilag gyerekként.

A fotó alapján két dolgot jelenthetünk ki határozottan Adele-ről! Az egyik, hogy már kiskorában is duci volt egy kicsit, hiszen bár fotóján rendkívül aranyos, azért látszanak a kezén és az arcán is a plusz kilók, hovatovább kiderül az is, hogy a sztár már akkor nagyon szerette a hasát. A másik megállapításunk pedig az, hogy az énekesnő elképesztően imádta a Spice Girls együttest, mint ahogyan sokan mások is a kilencvenes években, amikor a banda a fénykorát élte.

Adele egyébiránt a Spice Girls miatt hozta nyilvánosságra a leginkább ezt a fotót, lévén így reagált arra, hogy újra összeáll minden idők egyik legsikeresebb lánybandája, és bár csak négyen lesznek a színpadon, hiszen Victoria Beckham nem vállalta a turnét, azonban így is rengeteg embernek okoznak majd örömet világszerte. Többek között Adele-nek is, aki ezzel a fotóval reagált a reunionra, amihez csak annyit fűzött hozzá, hogy nagyjából így érzi most magát, és több millió másik rajongóval együtt készen áll a koncertekre.

Bár a poszthoz több kommentet az énekesnő nem fűzött, ellenben így is ki lehet számolni nagyjából, hogy hány éves lehetett a híresség, amikor a fénykép készült. Az ugyanis köztudott, hogy Adele 1988-ban született, tehát idén lesz 31 esztendős. A Spice Girls 1996-ban robbant be a köztudatba, és a fotón látható legkorosabb kép a Mama / Who Do You Think You Are című lemezborító a kép jobb sarkában, ami 1997-ben jelent meg. Ez arra enged következtetni, hogy az énekesnő nagyjából 9 éves, vagy annál kicsit idősebb lehetett, amikor vélhetően anyukája vagy apukája készítette róla ezt a fotót.

View this post on Instagram

HA! This is how I feel right now! I AM READY ✌🏻

A post shared by Adele (@adele) on

Szólj hozzá!