Tvilag

A sok gyűlölködő ember miatt törölte magát a Twitterről Demi Lovato

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Demi Lovato, avagy a gyerekkorától színésznőként foglalkoztatott, majd szép énekesnői karriert befutott híresség az elmúlt hónapokban büszkén felvállalta ország-világ előtt duci alakját, mely elfogadáshoz hozzájárultak drogproblémái is.

Lovato ugyanis tavaly nyáron majdnem belehalt a túladagolásba, hónapokat töltött rehabon, azonban ma már teljesen tiszta, a szerelem is rátalált, azonban még mindig rendszeresen megtalálják a gyűlölködők a közösségi médiában.

Történt ugyanis, hogy Demi a Super Bowl alatt végre újra jól érezte magát – immáron tisztán –, és megosztott egy mémet a Twitteren, azonban követői ezt nem találták túl viccesnek, és szó szerint záporozni kezdtek rá a negatív kommentek, melyek drogproblémái miatt kezdték ki a hírességet.

Nem véletlen, hogy a visszatérőben lévő énekesnő nagyon kiakadt, és költői kérdést intézett a gyűlölködők felé, hogy most már mindenre ez lesz az emberek válasza? Akárhogy is legyen, Demi ezt már nem várja meg, lévén úgy döntött, hogy törli magát a Twitterről, hogy kizárja életéből a gyűlölködőket, akik korábban testsúlya miatt is kikezdték már.

Szólj hozzá!