Tvilag

A molett nők és a magassarkú cipő, avagy a tökéletes páros

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Rengeteg molett nő él abban a tévhitben, hogy csak azért, mert némi plusz kiló van rajtuk, le kell mondaniuk bizonyos ruhaneműk viseléséről, mint amilyen például a magassarkú cipő. Sokan pont ezt a cipőfajtát dobják el maguktól, ami azért nagyon rossz döntés, mert a teltkarcsú nők számára nem is lehetne jobb döntés egy magassarkúnál, és ha fogalmad sincs arról, hogy miért mondjuk ezt, akkor engedd meg, hogy bebizonyítsuk.

Sajnálatos módon köztudott, hogy a molett nők többsége úgynevezett önértékelési problémáktól szenved, amit egy kis odafigyeléssel azért nagyon könnyen le lehetne gyűrni. Szerencsére az elmúlt években történt változások hatására egyre több nő tud plus size alkatával is érvényesülni, amire egyre gyakrabban kutatások is rásegítenek. Több ilyen bizonyította már, hogy a molett nők jobbak az ágyban, viccesebbek és sokkal több férfi tartja vonzóbbnak őket.

Többek között emiatt is nagyon fontos, hogy a plusz kilóidat soha ne szégyelld, hiszen a lányok az újságok címlapján és a hirdetésekben rendszerint vagy nem is úgy néznek ki a valóságban, vagy csak nagyon egészségtelen diétával tudták elérni ezt az alkatot. A formákat és a plusz kilókat tehát soha ne szégyelljük, inkább hangsúlyozzuk ki az idomainkat, és hozzuk ki magunkból a legtöbbet. Ebben a magassarkú cipők óriási segítséget tudnak nyújtani, hiszen nemcsak egy rendkívül dögös és szexi kiegészítőről van szó, hanem mindemellett egy univerzális viseletről is, ami ráadásként képes arra, hogy optikailag megnyújtsa a lábainkat, sőt az egész alakunkat.

Ezért mondják nagyon sokan, hogy a molett hölgy és a magassarkú cipő a legjobb párosítás, hiszen segít a plusz kilók eltüntetésében, hovatovább abban is, hogy magasabbnak tűnjünk tőle. Hogy mekkora sarkakat választunk, az csak rajtunk múlik majd, de nem kell aggódni, nem fontos a több centis tűsarok, a 3-4 centis magabiztos magas sarok is ugyanolyan jó hatást ad, miközben még a tartásodat is javítja. Sőt mi több, magassarkú akár egy csizma is lehet, szóval bátran töltsd fel a cipős szekrényt olyan lábbelikkel, melyek a fazonjuk miatt képesek elérni ezt az optikai hatást.

Szólj hozzá!