Tvilag

A meztelenül kacsákat kergető Amy Schumer terhes fotójára nem találunk szavakat

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Amy Schumerről, a plus size alkatára mindig is büszkén tekintő amerikai humoristáról eddig is tudtuk, hogy szeret bolondot csinálni magából – a szó legnemesebb értelmében –, azonban legújabb terhes fotójára egyszerűen nem találunk szavakat.

Míg a legtöbb kismama ugyanis igyekszik ilyenkor a legjobbat kihozni magából, és szép beállításokkal, idilli környezetben, csinos ruhában fotózkodik, addig Amy hivatalos Instagramjára egy olyan fénykép került fel, melyen a humorista meztelenül kergeti a kacsákat.

Bár a fotón semmi pikáns nem látható, azonban így is elkerekítheti a szemünket, pláne a galériában található többi képe, hiszen Amy egy komplett fényképsorozatot hozott most rajongóinak, melyek között találhatunk még egészen megdöbbentő és érdekes dolgokat.

Az egyik kismamafotón például félmeztelenül áll az erdő szélén, és míg egy másikon egy maroknyi szénával igyekszik takargatni melleit, találhatunk egy fényképet, amit az egyik fellépésén készítettek róla, és szintén nem a híresség legelőnyösebb oldalát prezentálja, de éppen ezért szeretjük őt, mert vicces és természetes.

View this post on Instagram

On a chilly Nola morning it’s best to chase ducks with nothing weighing you down except a baby. Photo by @heathersten for the @nytimes on a rainy night it’s also a good idea. Thank you @zinomanjason for your profile on me. Brutally honest. My favorite kind of honesty. See you in another 10 when you write about me again. Article on nytimes.com

A post shared by @ amyschumer on

Szólj hozzá!