teltvilag

A magyarok között is találunk teltkarcsún is sikeres színésznőket

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

A testsúly problémája csak annak probléma, aki nincs megelégedve saját testével, magyarán nincs meg a megfelelő önbizalma, és sokszor hallja meg az akár gúnyos hangsúllyal tett kijelentéseket, melyek legtöbbször a testsúlyára vonatkozik.

A magyar celeb világában is számos ismert személyiséget találhatunk példának, hogy akár kövéren, akár teltkarcsúan, de boldogok, sikeresek, és eszük ágában sincs olyan megjegyzésekkel foglalkozni, ami súlyukkal van összefüggésben.

Ilyen például Mama gésa személye. Mindig vidám, bóhókás, és mindig jó kedvre deríti környezetét. Arról nem beszélve, hogy százezrek olvassák az életről való gondolatait, akár a valós világról, akár a spiritualitásról szólnak ezek a gondolatmegosztások.

A PA-DÖ-DÖ zenéjén legalább három generáció ropta a táncot egy – egy bulis hétvégén. A két „kövérség” imádni való volt, sokan még máig rajongják őket, pedig sajnos már nem zenélnek aktívan.

Viszont még mindig aktív Szulák Andrea, aki annak ellenére, hogy annak idején állapotos lett, és gyermeket szült, nem akar se lefogyni, igaz tovább hízni se. Kinézete, természete és a hangja építi fel az a teljes egészet, melyről csak úgy sugárzik az elégedettség. Irigyeljük is érte.

Szólj hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.