Tvilag

A halál torkából tért vissza Whoopi Goldberg

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Nem véletlenül volt eltűnve az elmúlt hónapokban teljesen Whoopi Goldberg, a világ életében plus size alakjáról ismert amerikai színésznő ugyanis a hétvégén bejelentette, hogy meg kellett küzdenie a halállal, de az első fordulót most még ő nyerte.

A híresség a The View műsorában küldött egy videó üzenetet rajongóinak arról, hogy az elmúlt hónapokat a gyógyulásnak szentelte, mert még tavaly kétoldali tüdőgyulladást diagnosztizáltak nála, ami az ő korában egy rendkívül súlyos, nagyon gyakran halállal végződő betegség.

Whoopi egyébiránt a tőle megszokott jó kedvvel és vidámsággal közölte rajongóival, hogy még mindig itt van és még mindig él, noha egyelőre nem száz százalékos, de legalább jól van, és nem halt meg, noha igencsak közel járt hozzá.

Az Apáca Show és a Ghost jól ismert színésznője a videós üzenet alapján valóban egészen jól fest egy ilyen súlyos betegség után, ami bizonyára nagyon megviselte a szervezetét, hiszen rengeteg fiatal és életerős embert is képes ledönteni egy ilyen súlyos probléma, a színésznő viszont idén már 63 éves, és amúgy sem a makulátlan egészségi állapotáról ismert.

Szólj hozzá!