Tvilag

5 ruhadarab, ami különösen előnyös egy telt nő számára

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Biztosan te is észrevetted már, hogy vannak olyan ruhadarabok, melyek nagyon jól állnak, és akadnak, melyekkel bármit is csinálsz, egyszerűen nem akarnak passzolni hozzád. Ez nem véletlen, hiszen testalkattól függetlenül minden nőnek meg kell találnia, hogy melyek azok a holmik, melyek jól állnak neki, és amelyeket inkább messzire el kell kerülnie.

Amennyiben úgy érzed, hogy neked sincs érzéked ehhez, netán csak egy kis megerősítésre lenne szükséged, akkor olvasd át az alábbiakat, lévén összegyűjtöttünk öt olyan ruhadarabot, ami különösen előnyös egy telt nő számára, vagyis a te gardróbodból sem hiányozhat.

1. Leggings

A leggings, vagy kevésbé divatosabb nevén cicanadrág az egyik leginkább félreértelmezett ruhadarab, amiről sokan úgy vélik, hogy nem áll jól a molett nőkön, márpedig ez nem igaz, csak meg kell tanulni viselni. Példának okáért egy leggings kitűnő választás lesz abban az esetben, ha például valamilyen hosszú felsővel, ezáltal tunikával elegyítjük. A fekete cicanadrág ráadásul szoknyához is kiváló, ezzel a párossal pedig feneket és hasat is egyaránt takarhatunk.

2. Tunika

Egy jó tunika egyetlen duci nő ruhatárából sem maradhat ki, hiszen szinte bármilyen évszakban és bármilyen alkalomra ideális választás, pláne megfelelő anyag, szín és szabás mellett. Az összes alaktípuson szerencsésen hordható, és nagyon ügyesen takarhatók vele a hibák és hiányosságok, sokszínűségét pedig alátámasztja, hogy magas sarkúval, de akár sportcipővel is jól mutat.

3. Blézer

A blézer azért nagyon előnyös, mert segítségével gyorsan és egyszerűen elegánssá válhatunk úgy, hogy közben a problémás testrészek takargatása is könnyedén megvalósítható. A legjobb választás ebből egy fekete vagy valamilyen sötét szín használata, hiszen ez nemcsak garantáltan elegánssá tesz, hanem még slankít is.

4. Derékszoknya

A molett nők sokszor távol tartják magukat a szoknyáktól, márpedig egyáltalán nem kellene. Ennek az oka, hogy vannak olyan szuper szoknyák, így például a derékszoknyák, melyek szinte minden alaktípuson jól mutatnak, így akár még az alma testalkatúak is előszeretettel alkalmazhatják.

5. Egybe ruha

Az egybe ruhákat szintén nagy ellenségnek tekintik a duci nők, pedig megfelelő mintákkal, szabással és színekkel a legjobb és leguniverzálisabb ruhadarabunk lehet a tunika mellett. Egyrészt kiválóan takar, másrészt pedig optimális esetben takarni is tud, miközben egyszerű baráti összejövetelre, randira, sőt üzleti eseményre is ideális.

Szólj hozzá!