Tvilag

5 egyszerű tipp, ha teltkarcsúként is jól akarsz kinézni!

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

A teltkarcsú lányok gyakran esnek abba a hibába, hogy plusz kilóik miatt lemondanak arról, hogy jól nézzenek ki, ezáltal inkább takargatásba kezdenek, helytelenül öltözködnek csak azért, mert a média még mindig gyakran azt közvetíti feléjük, hogy rejtegetni kell az alakjukat. Ha te is szembe mersz szállni ezzel a negatív trenddel, engedd meg, hogy adjunk hozzá néhány hasznos tanácsot, lévén néhány nagyon egyszerű trükk segítségével te is varázsolhatsz magadnak nagyszerű külsőt duciként. Hogy milyen tippeket érdemes megfogadni hozzá?

Vásárolj szuper kiegészítőket

Minden teltkarcsú nő számára erősen ajánlottak a kiegészítők, aminek az oka nem más, minthogy megfelelő darabokkal elképesztően előnyösen formálhatjuk a megjelenésünket. Persze vannak alapszabályok, így a túl nagy és a túl kicsi dolgok tilosak, egy táska vagy egy bizsu kiválasztásakor feltétlenül figyelembe kell venni az alakunkat, a színek tekintetében azonban nem szükséges visszafogni magunkat, bátran válasszunk harsány megoldásokat, ha azok illeszkednek a szettünkhöz.

Növesszük meg a hajunkat

Bár rendkívül nagy divat manapság a rövid haj, és ez valóban jól is áll a molett nők számára, azonban a hosszú haj ugyanolyan kiváló viselet, ami nemcsak jól mutat, hanem mindemellett még a fiatalításban is fontos szerepet játszik. Ráadásul minél hosszabb a hajunk, annál karcsúbbnak mutat majd minket, ezáltal egy derékig érő, lófarokba kötött frizura akár több kilót is lefaraghat rólunk optikailag.

Válassz hosszított fazonú felsőket

Persze csak egy bizonyos pontig, illetve megfelelő keretek között. A hosszított felsővel ugyanis szintén könnyedén áteshetünk a ló túlsó oldalára, de az alaktípusunkhoz igazodó, mélyen dekoltált, megfelelő színű darabokkal elképesztően sokat segíthetünk megjelenésünkön.

Hordj magassarkút

Mert a magassarkú rendkívüli mértékben meg tudja nyújtani az alkatunkat, ezáltal nemcsak lefaraghatja rólunk optikailag a kilókat, hanem mindemellett legalább 2-3 centiméterrel magasabbnak mutat majd minket.

Szerelkezz fel övekkel

Mert az öv a teltkarcsúak legjobb barátja! Akár a csípőnket akarjuk kiemelni, akár a pocakunkat eltüntetni vagy a felsőtestet hosszítani, a jó helyen alkalmazott, megfelelő színű és vastagságú öv – a vékonyabb modellek lesznek a legideálisabbak – garantáltan rendkívüli módon javítják a megjelenésünket.

Szólj hozzá!