Tvilag

4+1 karcsúsító tipp duci nőknek

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Bár önmagunk elfogadása mindennél fontosabb, azonban a duci nők esetében ennek az elfogadásnak az alapja az önbizalom növelése, amihez pedig nagyban hozzájárul az, ha magunkat karcsúbbnak látjuk, vagy csak egyszerűen jobban érezzük magunkat a bőrünkben. Ehhez alapvető fontosságú, hogy milyen ruhába bújunk, hiszen bármilyen alaktípussal is rendelkezünk, az ideális fazonnal, színekkel és kombinációkkal optikailag rengeteget karcsúsíthatunk megjelenésünkön.

Hogy milyen alapszabályokat és tippeket kell megfogadnunk, illetve ismernünk ehhez? Ha te is tanácstalan lennél, akkor íme öt nagyon hasznos és kipróbált karcsúsító tipp, melyeket a mindennapokban alkalmazva rendkívüli mértékben befolyásolhatjuk megjelenésünket – természetesen pozitív tekintetben. Lássuk ezeket a tippeket!

1. tipp: mindig az alaktípusodhoz igazítsd a választás!

Ez egy nagyon fontos alapszabály! Hiába mutatnak jól bizonyos ruhadarabok a homokóra testalkatú hölgyeken, az nem biztos, hogy egy alma vagy egy körte testformával rendelkező nő számára is ideális lesz. Emiatt nemcsak azzal kell tisztában lennünk, hogy milyen alkati tényezővel rendelkezünk, hanem azzal is, hogy ehhez milyen ruhát kell, illetve szabad választanunk magunknak. Ehhez a Teltvilág hasábjain rengeteg segítséget kaphatsz!

2. tipp: mindig megfelelő méretet vásárolj!

Az ideális méret rendkívül fontos ahhoz, hogy a kiválasztott ruha jól álljon rajtunk. Egyik véglet sem jó ezen a téren, tehát legyen szó akár túl szűkös, akár túl bő megoldásról, ezek mindegyike optikailag ront a megjelenésünkön. A túl szűk ruháktól ugyanis mindenünk kilátszik, még az is, ami nincs, a túl bő pedig optikailag egyszerűen szélesebbé és alacsonyabbá tesz minket, tehát igazán előnytelen alkatot tudunk varázsolni magunknak.

3. tipp: emeled ki, amit ki lehet, és rejtsd el, amit el kell!

Nyilván ez egy alapvető karcsúsító tipp, ami mindenkinek eszébe jutott már, csak éppen a hogyanokat felejtik el nagyon sokan tisztázni. A kiemelés határozottan a problémamentes, előnyös testalkatok kapcsán lényeges, ezáltal például a szép dekoltázst kiemelhetjük egy mélyen dekoltált felsővel, a vékony lábakat pedig egy feszülős nadrággal, amit hosszú felsővel kombinálhatunk. Ez utóbbi ugyanis például takarni tudja a nagyobb feneket és a combokat is akár, de ugyanúgy a takarást szolgálhatja egy tunika is, ha megfelelően választunk.

4. tipp: szeresd meg a magas sarkút!

A magas sarkú cipőt a legtöbb nő nem szereti. Ez valahol érthető, hiszen nem éppen a legkényelmesebb lábbeli, azonban ha egy megfelelő minőséget vásárolunk magunknak, hovatovább nem egy 10 centis tűsarkút, akkor akár a mindennapokban is egy kényelmes viseletté tehetjük. Hogy mégis miért barátkozzunk ezzel a típussal? Leginkább azért, mert rendkívüli mértékben megnyújthatjuk vele az alakunkat, ezzel egy csapásra enyhítve esetleges magassági problémáinkon is.

5. tipp: sokat játssz a színekkel!

Mert megteheted, és mert nem kell folyamatosan gyászmenetnek álcáznod magadat csak azért, mert a fekete szín karcsúsít. Ez utóbbi persze tény, viszont ha karcsú a derekad, vagy éppen a lábaid, akkor miért kellene azokat fekete színű ruhával takargatnod? A kérdés költői, egyáltalán nem kell, ezáltal amelyik testrészed karcsú, vagy amelyikkel meg vagy elégedve, ott bátran alkalmazz színes darabokat is. Nem fogod megbánni, hidd el!

Szólj hozzá!